x
Ze plagen haar om haar "enorme" ogen:…
Hij vindt een diamanten ring ter waarde van $40.000 op het strand: “Eerst dacht ik dat het een muntstuk was” Iedereen complimenteert haar omdat ze is afgevallen, maar ze vindt het niet leuk:

Ze plagen haar om haar "enorme" ogen: "Het kan me niet schelen, ik weet dat ze me mooier maken"

23 November 2022 • Door Janine
2.231
Advertisement

Soms horen we over bepaalde karakteristieken, die kenmerken die door heel weinig mensen worden gedeeld of zelfs uniek zijn, die hen onderscheiden van anderen. Er zijn er die moedervlekken hebben met een ongebruikelijke vorm, er zijn er die min of meer grote vlekken hebben en er zijn er die andere details hebben die hen speciaal maken vanuit fysiek oogpunt. Deze worden echter niet altijd als positief beschouwd en sommige individuen kunnen zelfs voor de gek gehouden worden.

De jonge vrouw over wie we je willen vertellen, weet er alles van. Een 21-jarige die het doelwit is geweest van kritiek vanwege de fysieke bijzonderheid die haar speciaal maakt. Laten we uitzoeken wat het is.

via: Daily Star

Samantha is een jonge TikToker die graag inhoud voor internet maakt en veel volgers heeft. Met haar video's weet ze veel views en likes te verzamelen, maar ze heeft ook veel kritiek gekregen. Waarom? Blijkbaar zouden haar ogen te groot zijn en haar schoonheid verpesten.

De vrouw heeft twee groene ogen die veel groter zijn dan normaal en dit maakt haar beslist uniek. Ze heeft ervoor gekozen er in een korte clip over te praten. In de beelden besloot Sam - zo noemt ze zichzelf - mee te doen aan een trend waarbij mensen zichzelf op video laten zien, maar datgene verdoezelen dat zogenaamd het esthetische aspect “verpest”.

Het meisje presenteerde zich daarom aan het publiek met haar ogen bedekt door haar handen, maar kort daarna ontblootte ze haar gezicht en liet haar schitterende blik zien. Trots op wat moeder natuur haar heeft gegeven, is ze niet van plan zich te laten beïnvloeden door meningen van buitenaf en zich te "verschuilen".

De inhoud kreeg veel reacties, waarvan sommige de kritiek ontkrachtten en benadrukten hoe mooi haar ogen waren. "Je bent prachtig, ik had het niet verwacht" - zegt een gebruiker en nogmaals - "Je ogen zijn fantastisch" - en zo verder met evenveel en zeer talrijke berichten van waardering.

Jammer dat er aan de andere kant mensen waren die haar bleven uitlachen en haar vergeleken met de personages in de films van Tim Burton of Mr Bean. Ondanks alles kan het haar niets schelen en blijft ze er trots op zijn en ze zonder problemen tonen.

En jij: vind je ze mooi?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt