Deze vader bootst de gezichtsuitdrukkingen van zijn dochter na nadat ze melk heeft gedronken

Janine

29 November 2022

Deze vader bootst de gezichtsuitdrukkingen van zijn dochter na nadat ze melk heeft gedronken
Advertisement

Iedereen die een kind heeft, weet hoeveel het leven kan veranderen met zijn of haar komst en hoe geweldig het is om er urenlang naar te kijken. Al die kleine bewegingen zien, de gebaren en alle uitdrukking die dat kleine bundeltje maakt, is een enorme emotie.

De kleintjes zijn zich hier duidelijk niet van bewust en doen dingen spontaan en zonder erbij na te denken, maar volwassenen weten er ook van te "profiteren" om voor een ​​glimlach te zorgen en zelfs degenen die niet tot de familie behoren te vermaken. Precies wat de man over wie we je willen vertellen besloot te doen. Een vader die de uitdrukkingen van zijn kleine meisje uit zijn hoofd leerde en reproduceerde.

via @hijosh/Instagram

Advertisement

@hijosh/Instagram

Josh Hawkins is een bekende Australische komiek, die heeft besloten zijn fans te verrassen met een verzameling foto's waarin hij zijn kleine meisje imiteert. De baby is een paar weken geleden geboren en is heel lief en spontaan in haar gezichtsuitdrukkingen, vooral na het drinken van de melk. Dus besloten haar moeder Catherine en haar vader Josh om een ​​"plakboek" met herinneringen te maken voor de mooie Billie.

“Ik besteed mijn tijd aan het imiteren van de grappige gezichten van mijn dochter na het drinken van melk, het is mijn werk geworden” - bekende de man. In de clip, gepubliceerd op zijn sociale kanalen, zien we het kleine meisje gezichten trekken en, vlak naast haar, haar vader die haar nadoet. Het effect is hilarisch en heeft zijn vele volgers enorm veel plezier bezorgd.

@hijosh/Instagram

De man doet bovendien niet alleen de uitdrukkingen na, maar draagt ​​ook strikken die identiek zijn aan die van Billie op zijn hoofd, bedekt zichzelf met dezelfde deken en zuigt zelfs op zijn pink, een beeld dat het grappigste van alles is. De reacties op het bericht waren talrijk en gebruikers waardeerden de grap van deze ouder en deelden deze.

“Dit is geweldig" - is te lezen in een opmerking; “Wanneer ze groot zal zijn, zal ze een benijdenswaardige verzameling herinneringen hebben" - schrijft een ander en nog veel meer berichten van waardering en complimenten, niet alleen voor Josh's vaardigheid en de waarheidsgetrouwheid van de uitdrukkingen, maar ook voor de schoonheid van het kleine meisje.

Advertisement

@hijosh/Instagram

En wie weet was dit naast het plezier niet de reden voor dit initiatief: een reeks mooie momenten creëren om aan zijn dochter te geven als ze eenmaal groot is.

Vind jij het ook zo grappig?

Advertisement