Hij bestelt online een lunch, maar vergeet het afleveradres te wijzigen: klant geeft bezorger maaltijd cadeau

Janine

15 Januari 2023

Hij bestelt online een lunch, maar vergeet het afleveradres te wijzigen: klant geeft bezorger maaltijd cadeau
Advertisement

Er zijn mensen die denken dat alles gebeurt omdat alles al is geschreven, terwijl er mensen zijn die niet geloven dat het mogelijk is, maar die in sommige gevallen het risico lopen van gedachten te moeten veranderen. Heel vaak doen zich namelijk toevalligheden voor waarvan het onmogelijk te geloven is dat er niet al een ontwerp is gemaakt door iets of iemand. Het bewijs hiervan is het verhaal waarin een jonge man betrokken raakte.

Op een gewone dag bestelde hij een warme maaltijd en wachtte tot die bij hem thuis werd bezorgd, maar er ging iets mis en de fout veranderde, zij het tijdelijk, het leven van een volslagen onbekende.

via Sha Davis/Facebook

Advertisement

Sha Davis woont in Washington, Verenigde Staten, en op een dag besloot hij om via internet een warme maaltijd te bestellen en die bij hem thuis te laten bezorgen. Tot nu toe niets vreemds, het is een gewoonte die door veel mensen wordt gedeeld, jammer dat hij vergat het juiste adres voor de levering aan te geven.

De laatste keer dat hij de applicatie had gebruikt, was de man namelijk in een hotel en niet thuis, daarom had hij zijn gegevens gewijzigd. Toen hij eenmaal het eten had gekocht, vergat hij dit detail echter volledig en stuurde hij het verzoek en bijgevolg de bezorger naar het verkeerde adres. Het belangrijkste is echter dat hij zijn fout pas besefte toen hij het bericht van de bezorger ontving.

So I forgot to change my address on my chipotle app so I told the driver to keep it because the old address is back in Iowa. I was deadass mad at first but after reading this I’m happy this happened!

Pubblicato da Sha Davis su Domenica 27 febbraio 2022

Eenmaal ter plaatse aangekomen schreef de medewerker hem dan ook een bericht dat hij op zijn bestemming was aangekomen en op hem wachtte. "Neem mijn bestelling en eet smakelijk - antwoordde Sha - ik vergat het adres te wijzigen en ik woon heel ergens anders”. Wat hij natuurlijk niet leuk vond, tenminste totdat hij het antwoord van de bezorger kreeg.

"Ik wilde je nogmaals bedanken - antwoordde de man - vandaag is de verjaardag van mijn broer. Hij is er niet meer, maar zijn graf ligt niet ver van het adres waar je me per ongeluk vroeg om te bezorgen. Dankzij jou kan ik vandaag met hem lunchen, je hebt geen idee hoeveel dat voor mij betekent. Ik waardeer het echt." Woorden vol dankbaarheid die Sha en alle gebruikers die zich ervan bewust werden ontroerden.

Advertisement

Het is vreemd om te denken dat een van onze gebaren, de kleinste en meest onvrijwillige, iemands leven kan veranderen of gewoon de glimlach kan geven die hij nodig heeft. Deze man had gewoon een vergissing gemaakt, maar het veranderde in iets speciaals en dat alles zonder bedoeling. "Ik weet de naam van die persoon niet, maar ik weet dat ik vandaag iets belangrijks voor hem heb gedaan - zei Sha - ik had een rol in zijn leven en dat is geweldig".

Precies: soms bevinden we ons in situaties zonder het ons zelfs maar voor te stellen, maar beseffen we dat, eenmaal ervaren, deze een mooie betekenis hebben gekregen, niet alleen voor de mensen aan wie we een beetje vreugde hebben gegeven, maar ook voor onszelf.

Heb je jezelf ooit in een soortgelijke situatie bevonden?

Advertisement