Toekomstige moeder onthult het geslacht van haar kind aan haar vriend met gekleurde confetti: hij is kleurenblind

Janine image
door Janine

24 Februari 2023

Toekomstige moeder onthult het geslacht van haar kind aan haar vriend met gekleurde confetti: hij is kleurenblind
Advertisement

De zwangerschap is altijd een emotioneel moment en de laatste jaren is er een mooie traditie ontstaan ​​om de komst van de baby te vieren. Steeds meer mensen organiseren een feest om samen met vrienden en familie het geslacht van het kind te onthullen met een klein verrassingsevenement: sommigen laten een taart maken met een blauwe of roze topping om bij het aansnijden te onthullen of ze een jongen of een meisje verwachten, anderen kiezen een doos met gekleurde ballonnen erin, lichtspelen en simpele confetti.

Een aanstaande moeder heeft voor de laatste optie gekozen om het geslacht van de baby bekend te maken, maar is een "klein" detail vergeten.

via NYPost

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De jonge Jenna Cowann, de toekomstige moeder, hoofdrolspeelster van dit verhaal, had het feest georganiseerd om het geslacht van haar eerste kind tot in de kleinste details te onthullen, om samen met haar vriend en toekomstige vader te ontdekken of ze een jongen of een meisje zouden krijgen. Hiervoor koos ze een koker met gekleurde confetti die meteen het antwoord zou geven op de spannende vraag.

Er was echter een probleem: toen de confetti explodeerde en glinsterende roze papiertjes liet zien - wat duidt op de komst van een meisje - was de toekomstige vader op zijn zachtst gezegd verbaasd, maar niet om de reden die je je zou kunnen voorstellen.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De aanstaande moeder gaf toe dat ze een klein foutje had gemaakt: "Oeps! Ik was vergeten dat mijn vriend kleurenblind is!", merkte ze op. Nadat ze een paar verwarde blikken hadden uitgewisseld, toonde de toekomstige vader een stralende glimlach en vroeg hij openhartig: "Ik zie de kleur niet, wat is het?". Zijn reactie liet duidelijk doorschemeren dat hij van zijn zoon of dochter zou houden, ongeacht het geslacht.

Op dat moment herinnerde de aanstaande moeder zich het vergeten detail en antwoordde lachend: "Het is een meisje!". Na deze blunder lachten beiden en omhelsden elkaar hartelijk, enthousiast over de reactie. Deze toekomstige ouders zullen een mooie herinnering aan het evenement bewaren en een grappige anekdote hebben om aan vrienden en familie te vertellen.

Ben jij ook weleens fundamentele details zoals deze van kleurenblindheid vergeten, maar heb je toch genoten van de tijdelijke afleiding?

Advertisement