Ze stemt ermee in om het bruidsmeisje te zijn op het homohuwelijk van haar ex-vriend

Janine image
door Janine

09 Maart 2023

Ze stemt ermee in om het bruidsmeisje te zijn op het homohuwelijk van haar ex-vriend
Advertisement

Het huwelijk is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van twee mensen die van elkaar houden. In feite willen de echtgenoten voor deze speciale dag hun dierbaren dicht bij zich hebben, waaronder vrienden en familieleden. De hoofdrolspeler van dit verhaal is echter een beetje tegen de stroom in gegaan en heeft ervoor gekozen om de laatste persoon uit te nodigen die je op een huwelijksfeest zou verwachten: zijn ex-vriendin.

Om de dingen nog ongebruikelijker te maken, vroeg Jake Deyton - zo heet de bruidegom - zijn ex om zijn bruidsmeisje te zijn voor zijn homohuwelijk.

via The Sun

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Jake documenteerde het allemaal in een video die op sociale media werd gedeeld, waarin hij het volgende zei: "Mijn bruiloft? Dat was volkomen onconventioneel. Allereerst koos ik mijn ex-vriendin als bruidsmeisje en ze accepteerde enthousiast".

"Ook vroeg ik mijn beide ouders om met me door het gangpad te lopen. Uiteindelijk koos ik een diamanten trouwring en trouwde natuurlijk met de man van mijn leven in de meest romantische regenboogbruiloft ooit, met prachtige foto's genomen bij een zonsondergang die voor gemaakt leek!”, vertelde hij. De video ging meteen het web rond en trok de aandacht van bijna 3 miljoen mensen.

Advertisement

All along there was some invisible string tying you to me 💕

Pubblicato da Jake Deyton su Venerdì 6 maggio 2022

Veel gebruikers complimenteerden het pasgetrouwde stel en Jake voor het onderhouden van een gezonde en liefdevolle band met zijn ex-vriendin. "Laat me je vertellen dat ik best bezorgd was toen je zei dat je je ex-vriendin als bruidsmeisje had gekozen, maar toen ik haar en jou zo zag stralen, realiseerde ik me hoeveel je van elkaar kunt houden! Het zijn unieke en speciale banden, complimenten!", aldus een gebruiker.

"Ik dacht ook meteen het ergste toen je zei dat je je ex-vriendin had uitgenodigd! In feite is dit een absoluut buitengewone situatie, het valt niet te ontkennen. Laten we eerlijk zijn: het is vreemd, maar de glimlach die je hebt voor de bruidegom laat echt zien dat je je zielsverwant hebt gevonden. Je ex is geweldig omdat ze niet alleen je nieuwe relatie accepteert, maar ook zoveel enthousiasme toont voor je geluk!”, schreef een ander.

Wat vind jij ervan?

Advertisement