Ze vraagt ​​haar man om haar te redden en niet het kind als er iets zou gebeuren tijdens de bevalling

Janine image
door Janine

11 Maart 2023

Ze vraagt ​​haar man om haar te redden en niet het kind als er iets zou gebeuren tijdens de bevalling
Advertisement

Een baby krijgen is een enorme vreugde en er zijn geen woorden om de emoties te beschrijven die zo'n ervaring geeft. Het mooie en de uniciteit van het moment gaan echter ook gepaard met de spanning en moeilijkheden die elke zwangerschap met zich mee kan brengen. De 9 maanden gaan meestal gepaard met een lange voorbereiding, zowel mentaal als praktisch, om beter om te gaan met alle veranderingen die de komst van de baby met zich meebrengt. Positieve gedachten hebben de neiging om de overhand te hebben, maar er zijn moeders en vaders die er de voorkeur aan geven om zelfs de ergste situaties die ze kunnen tegenkomen te evalueren en de oplossing te hebben voor elke eventualiteit.

Dit is precies wat de vrouw in het middelpunt van dit verhaal deed toen ze, bang voor de bevalling, een heel specifiek verzoek deed aan haar man. We leggen je uit wat het is.

via Motherly

Advertisement

Het verhaal ging over Anabel Morales, een jonge 25-jarige moeder, die het web rondging vanwege een bericht opgedragen aan haar man. Terwijl ze zwanger was, was de vrouw naar het ziekenhuis gegaan en was ze klaar om te bevallen van haar zoontje, toen ze een filmpje van een paar seconden opnam.

In de video deelde de vrouw dit: "Aan mijn man: als ik op het punt sta te bevallen en de dokter zegt dat je moet kiezen tussen mij en de baby, red mij alsjeblieft, Ik wil niet dat Ethan opgroeit zonder moeder en ik wil niet dat je hem alleen opvoedt terwijl je rouwt om mijn overlijden."

Woorden die geen ruimte laten voor misverstanden en die tot een enorm debat hebben geleid.

Advertisement
anabelmoralezz/Instagram

anabelmoralezz/Instagram

De miljoenen gebruikers die de beelden hebben gezien en het bericht hebben gelezen, zijn letterlijk in tweeën verdeeld. Velen hebben Anabel gesteund, terwijl er mensen zijn geweest die haar hard hebben bekritiseerd. Waar de laatsten het over eens waren, is haar mate van egoïsme en het feit dat ze zichzelf voor haar zoon heeft geplaatst. Iets wat voor velen onaanvaardbaar en minachtend is. “Je zou me er nooit van kunnen overtuigen dat het juist is" - luidt een opmerking.

Aan de andere kant benadrukten degenen die haar verdedigden dat hij het nooit, maar dan ook nooit had kunnen redden zonder zijn partner aan zijn zijde: "Ik zou je hebben gered - merkte een man op - We kunnen samen nog andere kinderen krijgen, maar ik zal jou nooit meer hebben”. Een idee dat blijkbaar veel partners verenigt.

Kiezen tussen een vrouw en een kind is natuurlijk niet gemakkelijk en als er tekenen zijn dat er iets mis zou kunnen gaan, is het altijd beter om dit te bespreken en samen de juiste en gewenste beslissing te nemen. Maar dit zou niemand anders dan het paar moeten beïnvloeden. Door de clip te publiceren wilde Anabel echter op de een of andere manier het publiek erbij betrekken en het is normaal dat gebruikers hun mening geven. Het is duidelijk dat men, alvorens een oordeel te vellen, altijd moet proberen de redenen voor een dergelijke keuze te begrijpen.

Gelukkig kwam het in dit geval niet tot het ergste en hoefde de man niet te kiezen wie hij wilde redden, maar veel mensen bevinden zich in dit soort situaties en zullen altijd met verdriet leven, welke beslissing ze ook nemen. "Mijn partner is er niet meer - zei een gebruiker - Ze is bevallen van mijn kinderen en is overleden. Ze alleen opvoeden is niet gemakkelijk en ook niet mooi".

Het zou geweldig zijn als niemand met dergelijke negatieve gebeurtenissen te maken had, maar we weten dat het leven niet perfect is en we kunnen niet altijd het beste verwachten. Om deze reden moeten we genieten van wat we hebben en het beste uit elk moment halen en het ten volle leven.

Advertisement