Vrouw is getuige van het huwelijksaanzoek van haar ex-man aan zijn nieuwe partner

Janine image
door Janine

18 April 2023

Vrouw is getuige van het huwelijksaanzoek van haar ex-man aan zijn nieuwe partner
Advertisement

Als een relatie eindigt, is dat nooit gemakkelijk. De emotionele pijn, de vele herinneringen blijken moeilijke obstakels te zijn om te overwinnen. De emoties die je voelt, houden nauw verband met het soort relatie dat je had met de persoon met wie je hebt “gebroken": een langdurige vriendschap? Een relatie van een paar maanden? Een historische verloving of "erger nog" een langdurig huwelijk? Afhankelijk van de omstandigheden is duidelijk dat ook de emotionele impact waarmee men te maken krijgt zal veranderen.

Welnu, de vrouw in dit verhaal heeft nog steeds te maken met haar ex-man, maar ze heeft besloten om allerlei grieven opzij te zetten en iets echt opmerkelijks te doen.

via Today

Advertisement
Shonda Rae/ Facebook

Shonda Rae/ Facebook

Leah Bourdo, de ex-vrouw van Steven, speelde een sleutelrol in haar nieuwe relatie: zoals overeengekomen met medeplichtigheid, besloot ze het nieuwe huwelijksaanzoek van haar ex-man vast te leggen!

"Dit weekend mocht ik mijn ex-man filmen terwijl hij zijn vriendin een aanzoek deed... het was zo speciaal", schreef ze bij de video die werd geüpload naar sociale media. "Ik wilde er ook heel graag bij zijn tijdens deze gelukkige gebeurtenis omdat ik haar heb leren kennen en we vriendinnen zijn geworden. Het is verbazingwekkend hoeveel onze dochters van haar houden. Shonda is niet alleen goed voor onze dochters, maar respecteert ook de relatie van co- ouderschap dat we met hen hebben. Ik beschouw haar als een integraal onderdeel van mijn familie, ik hou van haar met heel mijn hart." zei de vrouw.

Natuurlijk heeft dit unieke verhaal veel reacties op het net opgeleverd.

Advertisement
Steven Bourdo/ Facebook

Steven Bourdo/ Facebook

"Dit is het bewijs dat je geen wrok tegen een ex hoeft te koesteren: het hoeft niet allemaal dramatisch en “wraakzuchtig” te zijn. De kinderen zijn gelukkig en dat is het belangrijkste”, merkte een gebruiker op; een ander voegde eraan toe: "Het feit dat je een stap terug deed en ze dat moment liet ervaren als 'hun kleine gezin’ was echt prijzenswaardig, het laat zien wat een aardig en mooi persoon je bent."

In de video is zelfs te zien hoe de dochters van de twee exen een boeket bloemen bezorgen bij de nieuwe toekomstige vrouw waardoor ze zich meer dan "welkom" voelt.

Nadat de beelden viraal gingen, spraken zowel Steve als Shonda hun dankbaarheid uit in hun posts op sociale media.

"Ik had nooit verwacht dat dit zou gebeuren, maar ik ben blij om een ​​frisse kijk op co-ouderschap te geven en de kinderen de beste kans op een geweldig leven te geven", schreef Steve op Facebook.

Shonda wilde vooral Leah bedanken: "Ik denk dat ik de beste ex heb gehad waarmee een vrouw kan omgaan, ze is prachtig, ze maakt deel uit van mijn nieuwe familie."

De gevallen waarin het mogelijk is om zo verenigd te blijven na het einde van een liefdesrelatie zijn vrij zeldzaam, maar het is mogelijk en zou een plicht moeten zijn uit wederzijds respect en vooral jegens de kinderen. Wat denk jij ervan?

Advertisement