Toekomstige bruid barst in tranen uit na het lezen van het bericht dat ze van de vader van haar vriend ontving

Janine image
door Janine

30 Maart 2024

Toekomstige bruid barst in tranen uit na het lezen van het bericht dat ze van de vader van haar vriend ontving
Advertisement

Trouwen is een magisch, ongelooflijk emotioneel moment dat een grote mijlpaal markeert en de deur opent naar een prachtig scenario: het ontstaan van een nieuw gezin.

In feite, ook al vergeten we het soms, betekent trouwen niet alleen dat je een nieuw leven begint met degene van wie je houdt, maar ook dat je de familie van degene met wie je trouwt “erbij krijgt”. Ouders, broers, zussen enzovoort: na het huwelijk is iedereen nu familie van elkaar. Zo wilde de toekomstige schoonvader van de bruid zijn gevoelens uiten over het feit dat hij haar binnenkort in de familie heeft.

Advertisement

Het verhaal van Mia en Alex

@miaamabile/Instagram

Als je de juiste persoon ontmoet, voel je dat op de een of andere manier, en Mia - 27 jaar oud - wist dat ze de ware liefde had gevonden in Alex Rudolph. Hun verhaal is gewoonweg perfect: een beetje als een sprookje waarvan de goede afloop voorspelbaar en welkom is. 

Maar terwijl het stel nog maar één stap verwijderd was van de volgende stap in hun mooie relatie, “de laatste stap”, ging er iets mis waardoor hun relatie nog meer... echt werd. Dit is tenslotte de echte wereld en niet de fantasiewereld: het onverwachte kan altijd gebeuren. Maar geen van beiden had verwacht getuige te zijn van zo'n surrealistisch tafereel.

Toen Alex had besloten Mia ten huwelijk te vragen, was het stel op reis: de man had gekozen voor een romantische picknick op het strand en het moment leek perfect. Hij was voor haar neergeknield en had een doosje uit de broodtrommel gehaald.... Mia hield haar adem in, dolgelukkig, maar binnen een paar tellen was Alex ook stil...

Advertisement

Het ontroerende bericht van de toekomstige schoonvader van de bruid

Het ontroerende bericht van de toekomstige schoonvader van de bruid

@miaamabile/Instagram

Toen hij het doosje had geopend, was de man lijkbleek geworden toen hij zag dat het leeg was en na een paar seconden van verwarring had hij tegen het meisje gezegd: 'Ik heb die verdomde ring niet bij me...' Hij was hem in de hotelkamer vergeten. Hij had zich dus gehaast om het juweel te halen en knielde toen weer als een bezetene neer: "Ben je klaar voor je magische moment? Deze keer echt," had hij tegen haar gezegd.

Mia had dus in zekere zin twee huwelijksaanzoeken tegelijk gekregen. En toch wist ze niet dat er nog veel meer tranen van geluk over haar gezicht zouden stromen.

Haar toekomstige schoonvader Doug wist namelijk dat zijn zoon haar die dag ten huwelijk zou vragen en daarom had hij haar een heel hartelijk berichtje gestuurd op zijn gsm: "Lieve Mia, het is nu officieel: je gaat deel uitmaken van onze familie en wij van de jouwe en ik wilde je zeggen hoe blij ik daarmee ben!" stond er in het eerste deel van het berichtje van haar toekomstige schoonvader.

"We waren dol op je vanaf het moment dat we je ontmoetten, we wisten meteen dat jij en Alex voor elkaar gemaakt waren! Onthoud dat het belangrijkste is dat jullie onvoorwaardelijk van elkaar houden en altijd voor elkaar zorgen. Mijn vrouw en ik zijn zo dankbaar voor alle tijd die we in de toekomst met jullie zullen doorbrengen, we zullen altijd van je houden, Doug”, eindigde het ontroerende bericht.

Het prachtige stel trouwt volgend jaar in Italië en we wensen hen het allerbeste wensen toe!

Advertisement