Het meisje krijgt een driftbui en de vader moet een drastische oplossing bedenken: de video is hilarisch

Janine image
door Janine

26 Juni 2023

Het meisje krijgt een driftbui en de vader moet een drastische oplossing bedenken: de video is hilarisch
Advertisement

Elke ouder is zich terdege bewust van de uitdagingen die gepaard gaan met de groei van een kind, vooral als het heel jonge kinderen zijn: het is een echte uitdaging om ze te overtuigen om het juiste te doen, zoals hun kamer opruimen, groenten eten of na school meteen naar huis gaan.

Soms moet je als ouder de leiding nemen... letterlijk. Een jonge vader die de ronde doet op sociale media vanwege zijn reactie nadat zijn tweejarige dochter besloot niet naar huis te willen lopen, kwam daar onlangs achter. Maar laten we bij het begin beginnen.

via DailyMail

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De vader in kwestie werd vastgelegd in een controversiële video waarin je hem zijn koffers uit de auto op de oprit ziet uitladen nadat hij zijn dochter van de kleuterschool heeft opgehaald. Maar er is iets vreemds: het dochtertje ligt op de grond, heeft een driftbui gekregen en weigert op te staan.

In plaats van te proberen het meisje te overtuigen naar binnen te gaan, grijpt de vader, zonder blikken of blozen, het jasje van het kleine meisje en tilt haar op als een van de boodschappentassen. Het kleine meisje bungelt in de lucht terwijl haar vader haar het huis binnenlaat.

Het meisje protesteert niet en haar moeder, die van binnenuit aan het filmen is, giechelt bij dit vreemde tafereel. Achteraf gezien konden haar ouders de grappige kant van haar gedrag wel waarderen. De moeder schreef: "Het grappigste is dat ze anderhalve meter lang is en meer dan 37 kilo weegt, maar haar jas is niet kapot gegaan. Ze doet vaak zo maar we houden evengoed van haar." De video, opgenomen in Quebec, Canada, in 2018, dook onlangs weer online op en leidde tot verhitte discussies.

Advertisement
When your child refuses to walk...

When your child refuses to walk... 😂

Pubblicato da LADbible su VenerdĂŹ 28 aprile 2023

Velen vonden de scène "lief en grappig": “Goed zo, papa! Je moet geduldig en tolerant zijn geweest!", zo schreef iemand. Anderen zeiden echter dat ze "het helemaal niet grappig vonden" en sommigen beschuldigden de vader zelfs van overdrijven: "Hij zou de emoties en gevoelens van zijn dochter moeten respecteren, het is zo'n liefdeloze daad", zei een moeder.

Weer anderen grapten dat het er "zo comfortabel" uitzag dat ze zouden willen dat ze dat ook konden, met het argument dat iedereen met jonge kinderen zich er gemakkelijk in herkent. Wat denk jij ervan?

Advertisement