Een experiment waarin wordt laten zien hoe je uit een auto kunt ontsnappen als deze in het water terecht komt... - BekijkDezeVideo.nl
x
Een experiment waarin wordt laten zien…
Een portemonnee wordt 71 jaar later teruggevonden: de inhoud is verbazingwekkend! Als je rijst leert bereiden op deze manier, zal je niet snel meer terugkeren naar je eigen manier!

Een experiment waarin wordt laten zien hoe je uit een auto kunt ontsnappen als deze in het water terecht komt...

30 Mei 2016 • Door Sarah Nichele
9.876
Advertisement

Van sommige voorwerpen die we dagelijks gebruiken, weten we niets een hoe nuttig ze daadwerkelijk zijn. Als we bijvoorbeeld kijken naar de voorruit van een auto en een normale ruit, komen we tot de conclusie dat deze niet echt hetzelfde zijn: de voorruit van een auto bestaat uit twee glaslagen waarvan één laag van polyvinylchloride is, waardoor de stukken glas bij elkaar worden gehouden in geval van een botsing en waarvan de andere laag bestaat uit gehard glas. Als je noodgedwongen de auto moet verlaten, bijvoorbeeld omdat je te water bent geraakt met je auto, is het inslaan van je voorruit onbegonnen werk: je kunt de ruit alleen inslaan door op de rand van het raam te slaan in plaats van in het midden.   


Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt