Ze weigerde afstand te doen van haar hond tijdens de zwangerschap en ze bedankt haar door haar leven te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze weigerde afstand te doen van haar…
Ze omwikkelt karton met wol: het resultaat is een mooi decoratiestuk voor aan je muur! Wat gebeurt er als je een vel papier 7 keer vouwt met een hydraulische pers?

Ze weigerde afstand te doen van haar hond tijdens de zwangerschap en ze bedankt haar door haar leven te redden

19 September 2016 • Door Sarah Nichele
43.119
Advertisement

Als hondeneigenaar (of een ander dier) weet je dat honden een soort van zesde zintuig hebben... als er gevaar dreigt worden veel dieren vaak van tevoren nerveus en onrustig. Honden schijnen zelfs aardbevingen aan te voelen komen: in Japan werden honden onrustig voordat de aardbeving daadwerkelijk plaatsvond en in Brazilië vertoonden katten afwijkend gedrag voor de komst van een tyfoon.

Het verhaal dat we hier vertellen, gaat over een hond die het leven van een zwangere vrouw redden, dankzij haar zesde zintuig...


Toen Alhanna ontdekte dat ze zwanger was, raadde haar arts haar voor haar gezondheid en de gezondheid van haar kind aan om afstand te doen van haar hond Keola.

De vrouw die zielsveel van haar hond hield, sloeg dit advies volledig in de wind... ook na aanraden van haar familie en vrienden weigerde ze het dier weg te doen.

Advertisement

Op een dag merkte Alhanna dat Keola vreemd gedrag vertoonde: ze bleef met haar snuit tegen haar buik aanduwen en janken in haar richting en ze liet haar nooit alleen.

Het koppel besloot om het gedrag van de hond te negeren: als Alhanna ging werken, bleef de hond janken en probeerde haar aan haar kleding terug in huis te trekken.

Gealarmeerd door het gedrag van de hond voelde Alhanna dat er iets niet klopte en ze besloot om naar het ziekenhuis te gaan. Bij aankomst in het ziekenhuis stortte Alhanna in en stierf bijna aan een dubbele nierinfectie.

Advertisement

Alhanna is ervan overtuigd dat Keola haar leven heeft gered... de hond probeerde al de vrouw al die tijd te waarschuwen, nog voordat de vrouw de symptomen van de infectie begon op te merken. De vrouw kwam er gelukkig bovenop en ook haar kindje kwam gezond ter wereld, maar als Keola er niets was, was het misschien allemaal wel heel anders gelopen.

Verhalen als deze laten zien dat honden daadwerkelijk over een 'zesde zintuig' beschikken. Natuurlijk is het vaak moeilijk om te achterhalen waarom ze bepaald vreemd gedrag vertonen, maar het is belangrijk om het als waarschuwing op te vatten. 

Na de geboorte van haar kind, heeft Alhanna haar hond Keola aangewezen als vaste nanny! :-)

I was aloud a home visit just to see my girl, it's been just over 2 weeks and iv missed her so much... I think by her reaction she had missed me too, thankyou bear for all you've done for me and your little brother. Your our angel 󾬏 but back to the hospital I go :(

Pubblicato da Alhanna Butler su Domenica 2 agosto 2015
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt