Een man stopt voor een garage: wat de camera registreert is onbetaalbaar! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man stopt voor een garage: wat de…
Dit is een geniale truc om een watermeloen te serveren... met behulp van een eenvoudige kom! Een hertje ligt roerloos op straat... Als een man het diertje optilt en naar de overkant brengt, is de reactie van het diertje verbluffend!

Een man stopt voor een garage: wat de camera registreert is onbetaalbaar!

Door Sarah Nichele
24.336
Advertisement

In Louisiana probeert een jongeman de garage van een andere bewoner binnen te dringen. Is dit een inbraak? In zekere zin wel... de jongen steelt namelijk een heleboel knuffels van de hond des huizes!

De bewakingscamera werd geplaatst door Hollie Mallet om eventuele ongenode gasten te registreren en ze is dan ook stomverbaasd om te zien dat de jongen die ze eerst aanziet voor inbreker er alleen vandoor gaat met de schattigste knuffel ooit! Bekijk het zelf! 

Tags: DierenHondenKinderen

Attn Neighbors! Anyone know who this sweet little boy is? Every now and then when he rides his bike he will quickly come and love on my dog or play fetch real quick, but always leaves quick like he doesn't know if he should be here! I'd like to tell him he's welcome to stay and play, she loves the attention!

Pubblicato da Hollie Breaux Mallet su Lunedì 30 maggio 2016
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt