Hun dobermann lijkt hun dochtertje aan te vallen: als ze ontdekken waarom hij dit doet, zijn ze sprakeloos - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hun dobermann lijkt hun dochtertje aan…
De vrijwilligers van een opvangcentrum verzorgen een aantal weesbeertjes: dit is wat er elke dag gebeurd! Hun liefde wordt in gevaar gebracht door de zucht naar succes: dit heerlijke korte filmpje zal je ogen openen!

Hun dobermann lijkt hun dochtertje aan te vallen: als ze ontdekken waarom hij dit doet, zijn ze sprakeloos

51.729
Advertisement

De naam van de dobermann van de familie Svilicic is Khan. Vier dagen nadat ze het dier hadden geadopteerd vanuit een asiel, had het dier al een hechte band opgebouwd met hun 17 maanden oude dochter Charlotte.

Op een dag als de hond en het kind in de tuin van hun huis in Atherton (Australië) aan het spelen zijn, zien de ouders plotseling hoe de hond het meisje over de grond aan het slepen is. Ze dachten in eerste instantie dat het dier het kind had aangevallen en renden gealarmeerd op het tweetal af, maar dan ontdekken ze de ware reden van het gedrag van de hond...

Khan en Charlotte speelden op een middag samen in de tuin, als de hond het kind plotseling aan haar luier begint weg te slapen. De moeder van het kind komt meteen tussenbeide, omdat ze dacht dat het dier het kind aanviel.

Er lag echter een slang verborgen in het gras. Toen Khan de slang die hun benaderde opmerkte, twijfelde hij geen moment en sleepte Charlotte weg van het gevaar. Het meisje werd niet gebeten, maar de dobermann wel.

Advertisement

Als Khan niet zo snel had ingegrepen, was de kans groot dat Charlotte zou zijn gebeten. Hoewel de dobermann pas 4 dagen deel uitmaakte van het gezin, beschermde hij het kind met gevaar voor eigen leven. Deze hond is met recht een ware held!

Nadat de hond werd gebeten, werd hij onmiddellijk naar een dierenarts gebracht: dankzij een injectie met tegengif kwam het dier er weer snel bovenop.

Het echtpaar Svilicic dacht even dat ze een grote fout hadden begaan met het adopteren van de hond in combinatie me hun jonge dochter, maar naderhand beseften ze dat ze geen betere keuze hadden kunnen maken. Dankzij de hond kunnen ze nu nog steeds hun dochtertje in hun armen sluiten. 

Tags: DierenHondenKinderen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt