Mama vraagt wie verantwoordelijk is voor de rommel: de manier waarop het meisje de schuld probeert af te schuiven, is schattig! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Mama vraagt wie verantwoordelijk is…
Dit is waarom je NOOIT je oren moet schoonmaken met een wattenstaafje! Hij heeft muntblaadjes in zijn ijsblokjes gestoken: zo bereid je deze beroemde cocktail in je eigen huis!

Mama vraagt wie verantwoordelijk is voor de rommel: de manier waarop het meisje de schuld probeert af te schuiven, is schattig!

Door Sarah Nichele
4.288
Advertisement

Met een kind en een hond in huis is het soms moeilijk te achterhalen wie schuldig is aan de rommel in huis: als de twee ook nog eens samenwerken, is het helemaal onmogelijk om de dader te achterhalen!

Bean is dol op het verscheuren van toiletpapier en Ester, de buldog, eet het graag op. Dus wie kan nou worden aangewezen als de schuldige? Als we het meisje moeten geloven, is het zo klaar als een klontje wie er verantwoordelijk is voor de rommel!  

Tags: DierenHondenKinderen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Ben je gek op dieren?

Klik op "Vind ik leuk" voor de leukste video's.

×

Ik ben al fan, bedankt