Een hond loopt over een rallybaan en lijkt ten dode te zijn opgeschreven, maar de uitwijkingsmanoeuvre van de bestuurder is spectaculair! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hond loopt over een rallybaan en…
Deze Corgi wacht ongeduldig bij een carrousel: als zijn baasje de carrousel laat draaien, gaat het dier uit zijn dak! Het lijkt op een video van een liefdesverhaal, maar het epiloog vertelt een ander verhaal!

Een hond loopt over een rallybaan en lijkt ten dode te zijn opgeschreven, maar de uitwijkingsmanoeuvre van de bestuurder is spectaculair!

Door Sarah Nichele
11.454
Advertisement

Deze hond is lekker aan de wandel gegaan, maar beseft niet dat hij over een rallybaan loopt en dat er momenteel een rally bezig is! Als je de auto's hoort aankomen, weet je bijna zeker dat deze hond een wisse dood tegemoet gaat. Maar dan gebeurt er iets ongelooflijks: de bestuurder rijdt over een heuvel en weet op het laatste moment op behendige wijze de hond te ontwijken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt