Hij maakt een foto van zijn dochter die een verontrustend detail verbergt: jaren later wordt het mysterie onthuld

Janine image
door Janine

29 Juli 2023

Hij maakt een foto van zijn dochter die een verontrustend detail verbergt: jaren later wordt het mysterie onthuld
Advertisement

Als je op vakantie gaat, op reis gaat, een mooi evenement organiseert dat we in ons geheugen gegrift willen houden, is het eerste waar we aan denken om wat foto's te maken. De fotografie is een van de mooiste uitvindingen ooit gemaakt, een prachtig middel om momenten van ons leven te kunnen vereeuwigen die daardoor opnieuw kunnen worden beleefd, samen met de ervaren mooie sensaties.

Ondanks hun onbetwistbare schoonheid en positiviteit, zijn er enkele foto's die ontstaan ​​uit kleine of grote details die angstaanjagend kunnen zijn en niet het gewenste effect hebben. Het kan namelijk gebeuren dat er in sommige van hen verborgen details zitten die angst inboezemen en ons veel vragen doen stellen over wat ze verbergen en wat ze zouden kunnen betekenen. De foto’s die we je willen laten zien zijn daar een duidelijk voorbeeld van.

via Reddit

Obiaruf/Reddit

Obiaruf/Reddit

De foto's zijn van een Reddit-gebruiker die ze in 2014 op de portal heeft gedeeld om een ​​zeer verontrustend detail op een van de foto's te laten zien en erover te praten.

"Mijn vriend Martin Springall nam deze foto van zijn dochter in Zushi, Kanagawa, in Japan", legde de auteur van de post uit. Hij is een beetje te ontdaan door wat hij heeft gezien op de foto’s, dus ik doe het voor hem, ik ben er door gefascineerd en zou graag wat feedback van je willen. Ik heb om voor de hand liggende redenen het gezicht van het meisje vervaagd."

Na de eerste uitleg volgden de foto's van het meisje.

Advertisement
Obiaruf/Reddit

Obiaruf/Reddit

Vijf fragmenten van een moment beleefd in een tijdsbestek van ongeveer twee minuten. Een zeer korte periode, als we erover nadenken, waarin je zou denken dat er geen belangrijke gebeurtenissen zouden kunnen plaatsvinden, maar het lijkt er op dat dit wel zo was. De dochter van de vriend van de auteur van de post springt op de klif, 50 kilometer van Tokio, op een nonchalante manier en kijkt in de camera.

De man die de beelden plaatste benadrukte ook dat er geen andere mensen bij de vader en dochter waren, maar toch kwam er een zeer verontrustend detail naar voren. Kijk goed naar de volgende afbeelding.

Obiaruf/Reddit

Obiaruf/Reddit

Juist op deze foto is er iets vreemds, een detail dat je gewoon niet kunt verklaren. Zie jij het?

Gezien het feit dat het een periode van het jaar was waarin het niet koud was, zoals onderstreept door de auteur van de post, maar ook duidelijk te zien aan hoe de hoofdrolspeelster van de foto’s zich kleedt, zou je nooit verwachten een paar laarzen te zien. Gebruiker Obiaruf heeft de aandacht van mensen precies op dat detail gevestigd dat bijna in het niets lijkt te zweven.

Als je ze wilt proberen te lokaliseren, wacht dan nog even voordat je verder leest en ontdekt waar ze zijn.

Obiaruf/Reddit

Obiaruf/Reddit

Daar zijn ze. Goed "verborgen" maar zichtbaar net achter de benen van het kleine meisje. Maar van wie zijn die laarzen? Velen hebben verondersteld dat ze vanwege de stijl en vorm van een samurai waren, en kwamen tot de conclusie dat het de geest was van Katagiri Katsumoto, die leefde tussen de zestiende en zeventiende eeuw. In werkelijkheid is de verklaring eenvoudiger.

Na jaren van allerlei soorten veronderstellingen, zelfs de meest absurde zoals die zojuist gerapporteerd, zijn we tot de conclusie gekomen dat er een reden bestaat en dat deze helemaal niet bovennatuurlijk is. Het is gewoon een spel van perspectief. Het lijkt erop dat er achter het kleine meisje een persoon is en dat het bergafwaartse terrein en een soort optische illusie die door de camera wordt gegeven, de rest deden.

Een ongelooflijk toeval heeft plaatsgemaakt voor talloze interpretaties, die, eenmaal ontkracht, misschien veel van degenen die in een meer "spookachtige" verklaring geloofden, een bittere smaak in hun mond hebben achtergelaten.

Advertisement