Een gebruiker deelt niet-bewerkte foto's van twee influencers en "ontmaskert" ze - BekijkDezeVideo.nl
x
Een gebruiker deelt niet-bewerkte foto's…
9 brandweerlieden werken in dezelfde kazerne en worden tegelijkertijd vader Na drie miskramen wordt ze zwanger terwijl ze al zwanger is en bevalt van een tweeling

Een gebruiker deelt niet-bewerkte foto's van twee influencers en "ontmaskert" ze

04 Juni 2022 • Door Janine
10.695
Advertisement

Het zal iedereen die op het web rondneust overkomen zijn, om foto's tegen te komen die grenzen aan perfectie. Vrouwen, mannen, dieren, maar ook objecten, kleding en wat dan ook, laten zich zien en worden getoond in uitstekende poses en situaties die wij “gewone” mensen ons alleen maar kunnen voorstellen. Heb je jezelf ooit deze simpele vraag gesteld: stel dat die foto’s niet echt waren, maar het resultaat van een meesterlijke bewerking? Dat is heel goed mogelijk, vooral tegenwoordig en dankzij de ruime keuze aan zeer nuttige programma's om zelfs het eenvoudigste te transformeren.

Het bewijs hiervan is het verhaal dat we je gaan vertellen. In dit geval werden twee meisjes, twee modellen, "ontmaskerd" door een gebruiker die hen portretteerde in de "voor en na" bewerking. Laten we samen de verschillen bekijken.


Pubblicato da Ex Treme su Giovedì 21 maggio 2020

In een post publiceerde de gebruiker die op internet bekend staat als Ex Treme foto's van Coeyyyy, een Chinees model, en een vriendin van haar. De twee bekende en gewaardeerde influencers worden getoond zoals ze in werkelijkheid zijn en dit getuigt van hoezeer ze hun toevlucht hebben genomen tot fotobewerking voordat ze hun foto's op sociale netwerken publiceerden.

In de afbeeldingen die door de gebruiker zijn geplaatst, worden in feite de twee echte meisjes en de twee sociale meisjes vergeleken. Het resulterende verschil is ongelooflijk en verbijsterend. Van het lichaam tot het gezicht lijken de jonge vrouwen andere mensen te zijn dan degenen op de foto's.

Pubblicato da Ex Treme su Giovedì 21 maggio 2020

Toen het bedrog eenmaal aan het licht was gekomen, moesten zowel Coeyyyy als haar vriendin toegeven dat ze hun normale onvolkomenheden hadden weggewerkt om een ​​ander en misschien acceptabeler beeld van zichzelf te geven.

Het meisje zei dan ook: "Ik heb de echte foto's niet gepubliceerd omdat ik me niet op mijn gemak voelde".

Advertisement
Pubblicato da Ex Treme su Giovedì 21 maggio 2020

Een bekentenis, zo je wilt, die ons aan het denken zet en ons zou moeten waarschuwen voor wat we elke dag onder ogen krijgen en wat we lezen. Ook al is het goed gedaan, kan een foto of een ander product dat op internet staat, ver verwijderd zijn van de realiteit.

Daarom moeten we altijd voorzichtig zijn, niet alles wat ons wordt voorgeschoteld voor goed aannemen en opletten, want dingen en mensen kunnen heel anders blijken te zijn dan de dagelijkse versie.

Pubblicato da Ex Treme su Giovedì 21 maggio 2020

Wat vind jij? Heb je ooit een soortgelijke bewerking ontdekt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt