Hij laat zijn vrouw en kinderen achter om naar zijn minnares te gaan: zij heeft een nare verrassing voor hem

Janine image
door Janine

11 Oktober 2023

Hij laat zijn vrouw en kinderen achter om naar zijn minnares te gaan: zij heeft een nare verrassing voor hem
Advertisement

Liefde is een uitzonderlijke “drijvende kracht” die zeeën en bergen kan verplaatsen. Dit geldt echter zowel als het gaat om vechten om met opoffering en vastberadenheid een gezin te stichten, als als het gaat om het ruïneren ervan...

Door dit buitengewone gevoel weet je soms gewoon niet wat je doet en ben je niet langer verantwoordelijk voor je daden: het kan gebeuren dat je verstand vertroebeld raakt en je uiteindelijk overhaaste handelingen uitvoert. De hoofdpersoon van dit verhaal besloot zijn hart te volgen, maar misschien zette hij daarbij enkele fundamentele morele principes opzij.

De vlucht van zijn gezin

De vlucht van zijn gezin

Freepik

Adrian Estrada, 32 jaar oud, leefde een gelukkig en gewoon leven zoals veel andere mensen: in Colombia, in de stad Santa Marta, werkte hij als taxichauffeur en thuis had hij een vrouw en vier kinderen ​​om hem met open armen te verwelkomen bij zijn terugkeer. Het echtpaar had in de loop der jaren een aanzienlijk geldbedrag opzij weten te zetten waarmee ze een huis wilden bouwen op de grond die ze bezaten.

Dan, een ontmoeting die voorbestemd was om te veranderen, of beter gezegd om alles omver te gooien. Adrian had Darianis op de markt ontmoet, een jonge en aantrekkelijke vrouw met wie hij onmiddellijk een goede verstandhouding kreeg.

Zes maanden lang hadden de twee elkaar in het geheim ontmoet, maar niet zonder dat zijn familie - in het bijzonder zijn vrouw - achterdochtig begon te worden... De relatie van het echtpaar was snel ontaard en Adrian besloot uiteindelijk met al hun spaargeld de benen te nemen.

Advertisement

Een onverwachte wending

Een onverwachte wending

Drazen Zigic/Freepik - Not the actual photo

Het door hen beiden hard verdiende geld, dat een toekomst voor hun kinderen had moeten garanderen, was nu allemaal in handen van de 32-jarige, smoorverliefd op zijn nieuwe vlam. In alle opzichten had de man dat geld gestolen, maar het leek hem niets te kunnen schelen, in de overtuiging dat hij een nieuw, opwindend leven met Darianis kon beginnen. Hij had het mis.

Bij de eerste gelegenheid leegde de vrouw de rekening van Adrian en verdween vervolgens. De wanhopige man wendde zich uiteindelijk tot de autoriteiten op zoek naar gerechtigheid...

We weten niet of de man zijn geld ooit nog heeft gezien, wat we wel kunnen melden zijn de meningen van internetgebruikers die zich bewust werden van dit bijzondere verhaal: "een gezegde luidt: een dief die van een andere dief steelt, krijgt 100 jaar de tijd om vergeven te worden!", “dit is precies wat hij verdient", "karma heeft opnieuw toegeslagen en het kon niet juister zijn". Wat vind jij?

Advertisement