Ze gaat op vakantie, maar bij terugkomst staat ze voor een nare verrassing: haar huis is gesloopt (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

28 Oktober 2023

Ze gaat op vakantie, maar bij terugkomst staat ze voor een nare verrassing: haar huis is gesloopt (+ VIDEO)
Advertisement

Op vakantie gaan is de beste manier om te ontspannen, je geest los te maken van de dagelijkse taken en te regenereren. Degenen die van reizen houden en altijd nieuwe plaatsen ontdekken, zullen ernaar uitkijken hun koffers te pakken en onbekende plekken te ontdekken. En als het dan tijd is om naar huis terug te keren, zou je dat nooit willen, de wens zou zijn om te blijven rondtrekken, maar vroeg of laat eindigt de vakantie.

Als je erover nadenkt, is het einde van de reis, hoe triest het ook mag zijn, natuurlijk ook een manier om terug te keren naar je “nest”, het huis waar we ons beschermd en verwend voelen. Maar wat als dat warme en gezellige huis er bij terugkomst onverwacht niet meer zou zijn?

Verwoestend nieuws

Verwoestend nieuws

Jóhann Heiðar Árnason/Wikimedia Commons - CC BY-SA 3.0 DEED - Not the actual photo

Het lijkt iets onmogelijks, maar dat is precies wat Susan Hodgson uit Atlanta, Verenigde Staten, overkwam. De vrouw was op vakantie, toen ze een alarmerend telefoontje van een van haar buren kreeg. Ze had een paar dagen afstand genomen van de dagelijkse routine en zichzelf getrakteerd op een ontspannende reis. Jammer dat er kort daarna niets ontspannends meer over was.

Een buurman van de vrouw nam plotseling in paniek contact met haar op en vertelde haar dat een sloopbedrijf haar huis aan het afbreken was. De eigenaresse had absoluut geen plannen om te slopen en het huis misschien opnieuw op te bouwen, ze was gewoon een paar dagen weg en had het huis alleen achtergelaten, maar wel overeind.

Advertisement

Wat te doen als je geconfronteerd wordt met een hoop puin?

Wat te doen als je geconfronteerd wordt met een hoop puin?

FOX 5 Atlanta/Youtube screenshot

Bij haar terugkeer, noodzakelijkerwijs eerder dan gedacht, trof ze een verschrikkelijk tafereel aan. Haar huis was niets meer dan een hoop puin. Volgens de verhalen van Susan had de buurman geprobeerd de sloopactie een halt toe te roepen, maar de arbeiders hadden hem gevraagd te vertrekken en zich er niet mee te bemoeien. Jammer, want als ze naar hem hadden geluisterd, hadden ze een van de grootste fouten uit hun carrière kunnen vermijden. Het huis dat ze verwoestten was in feite niet het juiste.

"Het is ongelooflijk dat iemand inbreekt in je eigendom terwijl je er niet bent en alles platgooit zonder zich zelfs maar te verontschuldigen - verklaarde de vrouw - Ik weet niet wat ik moet doen, ik heb geen enkel contact gehad met het bedrijf en ik sta tegenover een echte ramp".

Wat zou jij in haar plaats hebben gedaan?

Wie zou niet van streek zijn door een soortgelijke situatie. Laten we proberen ons even in haar schoenen te verplaatsen. Susan gaat op vakantie, ontspant zich, ze is even weg van de alledaagse problemen, ze vermaakt zich, maar dan gebeurt er iets: een telefoontje waarin ze te horen krijgt dat ze dakloos is. Hoe zou jij in haar plaats gereageerd hebben?

De vrouw zal waarschijnlijk juridische stappen ondernemen tegen het bedrijf dat voor de wederopbouw van het pand zal moeten zorgen. Feit blijft dat de schade is aangericht, dat Susan zonder huis zit en dat ze een groot probleem zal moeten oplossen.

Wat zou jij doen als je je in een dergelijke situatie zou bevinden?

Advertisement