Moeder verdient bijna 60.000 euro per jaar door 2 dagen per week te werken

Janine image
door Janine

04 November 2023

Moeder verdient bijna 60.000 euro per jaar door 2 dagen per week te werken
Advertisement

Werk is een van de “pijlers” van moderne samenlevingen: dankzij een baan verdien je geld en daarmee kun je vrijwel alles doen. Voor goederen en diensten is geld nodig en geld moet verdiend worden, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen willen een hoger salaris dan wat ze ontvangen om een ​​comfortabeler leven te kunnen leiden, misschien zonder al te veel van hun vrije tijd op te offeren.

Het lijkt een onmogelijk resultaat om te bereiken, maar dat is het niet: de hoofdpersoon van dit verhaal wist haar talenten, haar communicatieve vaardigheden en haar geweldige ervaring optimaal te benutten. Het meest interessante punt van de zaak? Een groot deel van haar kennis komt voort uit het moederschap!

Advertisement

Een moeder die weet wat ze doet

Natuurlijk is de taak van een ouder – en van een moeder in het bijzonder – verre van eenvoudig, dat is bekend. Dus waarom zou je dit besef niet in je voordeel gebruiken? Dit moet de 40-jarige Roma Norriss hebben gedacht toen ze besloot hulp en waardevol advies te bieden aan veel nieuwe ouders. Tegen een vergoeding, dat wel. Een mooie vergoeding.

In feite krijgt de vrouw ongeveer 330 euro per uur voor wat in feite echte consulten zijn met als thema het ouderschap: steeds meer gezinnen weten niet goed hoe ze de komst van een kwetsbaar wezen moeten aanpakken dat constante aandacht nodig heeft. Daarom vinden degenen die het zich kunnen veroorloven er veel baat bij om Roma om advies te vragen.

Maar wat doet de vrouw precies? En hoe verlopen haar consulten? Laten we het samen bekijken.

Advertisement

De details van haar bijzondere werk

De dienstverlening van Norriss varieert en strekt zich uit over verschillende thema's: van psychologische ondersteuning bij het omgaan met de bevalling, over sessies gericht op het tot stand brengen van een correcte slaapcyclus voor baby’s, tot het gebruik van het potje door iets oudere kinderen. Kortom, welk probleem je ook ondervindt, Roma kan je ondersteuning bieden en de meest effectieve strategieën aanbevelen om het probleem op te lossen.

Het gaat om “coaching”-sessies, oftewel lessen waarbij de vrouw – via telefoongesprekken of videogesprekken – gedetailleerd uitlegt hoe men zich moet gedragen om de gewenste resultaten te bereiken. Ze houdt zich ook bezig met de voeding van kinderen en alle soorten van hun behoeften, 360 graden: neem gewoon contact met haar op om gerustgesteld te worden en "doorgestuurd" te worden naar het meest correcte pad om te volgen.

De vrouw – moeder van twee kinderen – heeft geen enkele academische graad, maar kan bogen op een gevorderde kennis van de “wereld van kleine kinderen”, vooral dankzij een cursus van negen maanden die ze heeft gevolgd en vooral dankzij wat zij definieert als “de ervaring van de universiteit van het leven": "Ik geloof dat een diploma hoger onderwijs tegenwoordig niet nodig is om een ​​hoog salaris te kunnen verdienen. Het belangrijkste is dat je weet hoe je jezelf moet presenteren en kunt laten zien dat je zeer bekwaam bent", verklaarde de succesvolle vrouw en moeder.

Dankzij haar beroep als ouderadviseur werkt Roma slechts 6 uur per week, op dinsdag en donderdag, en kan ze rekenen op een zeer respectabel salaris. "Ik ben trots op het werk dat ik doe, omdat ik weet dat ik mensen in moeilijkheden help: ik help een handje bij dezelfde problemen die mij hebben getroffen en waarvan ik heb weten te herstellen", voegde de veertigjarige er tenslotte aan toe. Een vrij originele baan, goed betaald, die anderen kan helpen en waarvoor eigenlijk geen diploma nodig is: wat vind jij van zo'n beroep?

Advertisement