Ze geeft maandelijks bijna 1200 euro uit aan haar 1-jarige zoon: "de moeders die over mij oordelen zijn gewoon jaloers"

Janine image
door Janine

18 November 2023

Ze geeft maandelijks bijna 1200 euro uit aan haar 1-jarige zoon: "de moeders die over mij oordelen zijn gewoon jaloers"
Advertisement

Is het onze plicht om alles goed te doen voor onze kinderen? Is er misschien een grens aan de aandacht die aan hen moet worden besteed? Laten we duidelijk zijn: basiszorg en liefde zijn zeker geen optie: voeding, een huis, opvoeding en veel genegenheid zijn nodig om een ​​kind groot te brengen.

Toch hebben veel moeders bezwaar gemaakt tegen de gewoonten van de vrouwelijke hoofdrolspeler in dit verhaal. Bovenstaande laat ze het haar kleintje aan niets missen, integendeel, ze doet nog veel meer. Misschien te veel.

Advertisement

De buitensporige levensstijl van de influencer

De buitensporige levensstijl van de influencer

@missjodieweston/Instagram

Jodie Weston is de vrouw in kwestie: een 30-jarige dj en influencer uit Londen wier uitspraken voor veel opschudding hebben gezorgd. De vrouw onthulde dat ze duizenden euro's uitgeeft aan haar enige zoon Koa, die een jaar oud is, en dat doet door allerlei speelgoed, merkkleding en zorgvuldig uitgekozen lekkernijen voor hem te kopen. Voor een kinderpyjama betaalt ze al snel honderden euro's.

Bovendien verklaarde de 30-jarige dat ze weigert op vakantie te gaan als ze niet het maximale uit de ervaring kan halen: voor haar moet elke reis gekenmerkt worden door luxe. Om Koa's eerste levensjaar te vieren, namen zij en haar partner het kind mee naar Disneyland Parijs, waar ze in slechts vier dagen ruim 8.000 euro uitgaven.

"Als je het je kunt veroorloven, als je het geld hebt, waarom zou je het dan niet doen? Ik ken de waarde van geld goed, maar ik weet ook dat ik maar één kind heb aan wie ik alles wil geven. Ik zorg ervoor dat ik op geen enkele manier schulden maak, dus wat voor kwaad kan het om te genieten van het comfort en de luxe die binnen mijn bereik liggen?”, verklaarde de vrouw. De reacties van de andere moeders lieten niet lang op zich wachten en zorgde voor veel ophef.

Advertisement

De reacties van andere moeders

De reacties van andere moeders

@missjodieweston/Instagram

"Wat was de noodzaak om zo'n klein kind naar Disneyland te brengen?! Hij zal niet eens beseft hebben waar hij was", zei iemand haar en dit was slechts een van de vele opmerkingen die Jodie ontving: nadat ze op tv was verschenen en enkele van haar gewoonten in een tv-programma had beschreven, werd ze letterlijk het doelwit van kritiek en beledigingen, waarvan sommige zeer ernstig waren.

"Er was zelfs iemand die me een e-mail stuurde met 50 redenen waarom ik onuitstaanbaar zou zijn, iemand die me op sociale media schreef om me te vertellen hoe onaangenaam mijn stem is, vertelde me dat hij een van zijn merk-T-shirts zou verbranden omdat hij een identiek exemplaar bij mij had gezien,” onthulde de dj.

Ze gelooft echter dat deze mensen alleen maar jaloers zijn op haar economische mogelijkheden en dat ook zij diep van binnen graag een glamoureus leven willen leiden. “Iedereen die mij goed kent, weet dat ik niet voor een ‘normaal’ bestaan ​​bestemd ben, ik weet dat ik bijzonder ben”, beweerde ze.

Kortom, de jonge vrouw heeft heel duidelijke ideeën over hoe ze haar zoon wil opvoeden, maar sommigen zeggen “verwennen”. Vind je dat haar levensfilosofie correct is?

Advertisement