Studente die naar de directeur werd gestuurd wegens slecht gedrag, werd uiteindelijk door de man geadopteerd

Janine image
door Janine

02 December 2023

Studente die naar de directeur werd gestuurd wegens slecht gedrag, werd uiteindelijk door de man geadopteerd
Advertisement

De beslissing om een ​​kind te adopteren is niet voor iedereen geschikt. Het is beslist een ingewikkelde keuze, die een grote openheid naar anderen met zich meebrengt. Maar we moeten toegeven dat adoptie een van de mooiste dingen is die er in de wereld kunnen zijn en een manier om de minder bedeelden een tweede kans te geven.

Dit is wat er gebeurde met het meisje waar we je over willen vertellen, een 18-jarige die na een lange en verdrietige jeugd iemand ontmoette die met een eenvoudig gebaar de loop van haar bestaan ​​voor altijd veranderde.

Advertisement

Het verhaal van het jonge meisje

Het verhaal van het jonge meisje

LOCAL 12/Youtbe screenshot

Het verhaal van Raven Whitaker-Smith, een inmiddels 18-jarig meisje, is niet altijd positief geweest. Geboren in een zeer achtergesteld gezin met grote problemen, werden zij en haar broers vanaf jonge leeftijd gescheiden en verwelkomd in verschillende structuren. Gecompliceerde situaties die geen hoop leken te geven, en toch weten we dat dit in het leven het enige is dat nooit verloren mag gaan.

Als studente aan de Campbell County Middle School veranderde het leven van het meisje door of dankzij een misstap. Nadat ze een voedselgevecht was begonnen in de schoolkantine, werd het meisje naar het kantoor van de voormalige directeur van de school, Jason Smith, gestuurd, die later iets anders zou worden.

Toen de twee elkaar voor het eerst ontmoetten, was het meisje nog maar elf jaar oud en belandde ze in het kantoor van de directeur om een ​​berisping te krijgen, maar ze had nooit verwacht een vader te vinden.

Advertisement

Van een uitbrander tot adoptie

Van een uitbrander tot adoptie

Jason Smith/Facebook

Vanaf het moment van de ontmoeting veranderde haar leven volledig en kreeg ze de kans die ze nodig had. "De directeur vroeg mij of ik er ooit van zou dromen om in het restaurant met mijn familie een voedselgevecht te houden - zei het meisje - ik vertelde hem dat ik geen familie had, dat ik in een opvangcentrum woonde en dat ik gescheiden was van mijn broers. Vanaf dat moment nam mijn leven een andere wending en werd de directeur mijn vader”.

Geconfronteerd met zoveel pijn had de man niet de kracht om zich af te wenden, maar dit was niet de enige reden. Ook hij en zijn vrouw maakten een moeilijke tijd door. Ze wilden graag een kind, maar kampten al een tijdje met vruchtbaarheidsproblemen en verschillende mislukte adoptiepogingen. Daarom zou het overwegen om Raven te adopteren hen alle drie een nieuwe kans geven.

En zo gebeurde.

Een compleet positieve verandering

Een compleet positieve verandering

Marybeth Maynard Smith/Facebook

“Als ze mij niet in huis hadden genomen, zou mijn bestaan ​​heel anders zijn geweest – bekende de 18-jarige – ik zat in een situatie op de grens van wat acceptabel was en ik had geen toekomstperspectief, maar toen kwamen zij. Ze begonnen zich te informeren, ze volgden een cursus om mij te kunnen adopteren en uiteindelijk lukte het - vervolgde ze - Mijn vertrouwen winnen was niet makkelijk en er zijn momenten waarop ik hun leven nog steeds ingewikkeld maak, maar het was een enorm geluk om twee ouders zoals zij te hebben".

Al na het eerste weekend samen hadden de drie een zeer sterke band opgebouwd, een band die er later toe zou leiden dat ze een echt gezin zouden worden. "Ik had niet meer van een ander kind kunnen houden dan van haar", bekende mevrouw Smith, de moeder van het meisje. Ook haar vader zei dat hij zeer tevreden was over de manier waarop zijn dochter opgroeit en over de unieke relatie die tussen hen is ontstaan.

Als je het dieptepunt bereikt, kun je alleen maar omhoog komen...

Een ervaring die Raven niet alleen ten goede kwam vanwege de tweede kans op leven die ze kreeg, maar ook omdat ze, nadat ze zich had ingeschreven aan de universiteit, besloot haar professionele leven aan anderen te wijden en maatschappelijk werkster te worden om troost te bieden aan degenen die mogelijk dezelfde situatie als zij hebben meegemaakt.

Er wordt gezegd dat het bereiken van een dieptepunt alleen maar de deur naar herstel kan openen, en in dit geval – zoals we bij vele anderen hopen – was dit precies zo. Raven was alleen, verdrietig en verloren, maar een misstap leverde haar een plotselinge verandering van leven op, en gelukkig ten goede. Hetzelfde geldt voor haar ouders: van mensen die wanhopig op zoek waren om een ​​kind te krijgen, tot een moeder en vader die trots zijn op een jong, mooi en krachtig meisje.

Veel succes voor de toekomst en we wensen dat veel andere kinderen en jongeren hetzelfde geluk mogen hebben als zij.

Advertisement