Familie geeft per ongeluk $10.000 uit aan Disney+ abonnementen: ze wilden kaartjes kopen voor Disney World

Janine image
door Janine

04 Januari 2024

Familie geeft per ongeluk $10.000 uit aan Disney+ abonnementen: ze wilden kaartjes kopen voor Disney World
Advertisement

Van vakanties met het gezin heb je altijd hoge verwachtingen, vooral kinderen. Het is een geweldige tijd om samen tijd door te brengen en te genieten van wat welverdiende ontspanning. De dingen gaan echter niet altijd zoals we zouden willen, er kan iets gebeuren wat zelfs de hele vakantie in gevaar kunnen brengen.

Ze kochten de verkeerde kaartjes

Ze kochten de verkeerde kaartjes

Disney+

Dit verhaal werd gedeeld door Andie Coston, een 41-jarige Amerikaanse vrouw. Ze vertelde hoe zij en haar gezin van 16 leden besloten om de vakantie door te brengen in Disneyland in Florida. Haar 78-jarige ouders besloten kaartjes te kopen, in de vorm van cadeaubonnen, voor alle gezinsleden voor een totaalbedrag van $10.000,-. Toen ze een paar dagen voor vertrek de codes op de website van het park probeerden in te voeren, realiseerden ze zich echter een zeer ernstige fout.

Advertisement

Eind goed, al goed

Eind goed, al goed

Pixabay

De grootouders hadden voor 10.000 dollar aan abonnementen gekocht voor Disney Plus, het streamingplatform dat films en tv-series distribueert.

De video ging onmiddellijk viraal en velen probeerden de familie te helpen met adviezen of soortgelijke verhalen. Na een paar momenten van angst slaagde de familie er echter in om contact op te nemen met de assistentie van Disneyland en het Disney Plus-abonnement van $10.000 om te zetten in cadeaubonnen van $10.000 om het park binnen te komen.

Dit is niet het enige verhaal over fouten die zijn opgetreden bij het kopen van kaartjes voor verschillende evenementen. Een Engelse vrouw gaf bijvoorbeeld £377 uit aan wat zij dacht dat kaartjes waren voor een show van haar favoriete cabaretier, maar toen ze de bestelling eenmaal had afgerond, realiseerde ze zich dat ze kaartjes voor een basketbalwedstrijd had gekocht. Ook in dit geval liep alles goed af, haar vriend slaagde erin ze door te verkopen en de juiste kaartjes te kopen.

Een Engelse jongen kocht een kaartje voor een bioscoopfilm in plaats van een kaartje voor het concert van Coldplay. Dit verhaal is nog ontroerender omdat Coldplay hem zelf, na het zien van zijn tweet, persoonlijk uitnodigde voor een van hun concerten in Amsterdam.

Disneyland, het beroemdste themapark ter wereld

Disneyland, het beroemdste themapark ter wereld

Spmartin15/Wikimedia Commons - CC BY-SA 4.0

Disneyland Florida, ook bekend als Disney World, werd geopend in 1971 en beslaat een gebied van ongeveer 122 vierkante kilometer. Het bestaat uit vier themaparken, waterparken en verschillende andere attracties, bovendien omvat het resorts, hotels en veel restaurants.

Er werken meer dan 57.000 mensen die de attracties in het park onderhouden en dagelijks met bezoekers omgaan.

Het is een perfecte plek voor een vakantie met kinderen. De kosten van een dagkaart liggen rond de $90, maar om optimaal van het park te genieten wordt een bezoek van minstens vijf dagen aanbevolen.

Binnen vind je allerlei attracties, van technologie tot echte dieren.

Als Florida te ver weg is, kun je altijd nog kiezen voor Disneyland Parijs, het grootste themapark van Europa, geopend in 1992. Het bestaat uit twee themaparken, het ene geïnspireerd op het Amerikaanse Disneyland en het andere gericht op film en entertainment. Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden van accommodatie in het park.

Het is absoluut een unieke ervaring, die je minstens één keer in je leven gedaan moet hebben.

Advertisement