De oudere zus geeft haar kleine zusje een prachtig cadeau: ze richt haar hele appartement in (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

04 Februari 2024

De oudere zus geeft haar kleine zusje een prachtig cadeau: ze richt haar hele appartement in (+ VIDEO)
Advertisement

Wanneer je van stad verandert of besluit naar het buitenland te verhuizen, zijn er veel obstakels waarmee je te maken krijgt, zoals het vinden van een appartement om in te wonen. Hoe groter de stad, misschien wel een metropool, hoe ingewikkelder het zal zijn om de ideale plek voor al je behoeften en je budget te kunnen vinden.

Als je er eindelijk in bent geslaagd een goed compromis te vinden met wat je wilt, blijft het probleem – zij het secundair – de inrichting van de omgeving naar jouw smaak. In dit geval loste een zus met een hart van goud dit probleem van haar zusje op: zij bezorgde haar een geweldige verrassing door de zware taak op zich te nemen om de inrichting te veranderen.

Advertisement

Een prachtig verjaardagsidee

Een prachtig verjaardagsidee

@madisonmalaga/Instagram

Madison Malaga is een professional in de designsector: ze houdt zich bezig met het inrichten van het interieur van huizen en appartementen. Dus bedacht ze om haar kleine zusje Rylee, ter gelegenheid van haar verjaardag, een totale make-over van haar nieuwe appartement te geven!

Rylee is onlangs verhuisd naar de Big Apple (New York) en hier heeft ze een mooie plek gevonden van zo’n 60 vierkante meter om te wonen. Ongelooflijk genoeg begon haar idee meteen goed, beginnend bij... afval.

Advertisement

Het begin van de werkzaamheden en de gebruikte materialen

Het begin van de werkzaamheden en de gebruikte materialen

@madisonmalaga/Instagram

"Ik zag een paar houten planken die in vuilnisbakken waren weggegooid en dacht dat ze perfect zouden zijn", zei Madison. En dus nam ze zonder aarzeling die planken mee en maakte ze op de best mogelijke manier schoon en desinfecteerde ze.

Op dit punt wijdde ze zich aan het onderzoeken van andere materialen en verschillende decoratieve objecten: "Ik wilde dat het eindresultaat heel mooi zou zijn, maar zonder al te veel uit te geven", voegde de vrouw eraan toe. Dus ging ze naar een plaatselijke bouwmarkt en een paar kringloopwinkels.

Het resultaat van deze bedachtzame zus (en haar medeplichtige) is werkelijk adembenemend, en ook de realisatie van de werkzaamheden is verrassend: zo’n 8 uur!

De transformatie van het appartement

De transformatie van het appartement

@madisonmalaga/Instagram

De voorheen overwegend grijze omgeving werd getransformeerd in een mooi verlichte plek met delicate kleuren: de gehele grijze vloer was bedekt met tapijten, de witte muren verrijkt met schilderijen in prachtige lijsten. Juist deze bevatten – letterlijk – de fantasie van de designer.

"Er waren schattige lijstjes, zo mooi en smaakvol... Ik kocht ze al met een vaag idee van wat ik erin moest doen", zei de oudere zus.

Ze herinnerde zich namelijk een boek met zwart-witillustraties met een vintage uitstraling en had besloten die te gebruiken: ze had een aantal van de mooiste pagina's eruit gescheurd om ze aan de muur te hangen! En dat is nog niet alles.

De video van de werkzaamheden

@madisonmalaga/Instagram

De twee meisjes bedachten zelfs een ingenieus systeem om een ​​tweede omgeving te creëren: dankzij het gebruik van een zijdelings schuifgordijn aan het plafond kan de woonkamer met een simpele handbeweging van de slaapkamer worden gescheiden.

De video toont in detail de kleine onderneming die Rylee heeft verricht. Hoe zou ze op deze geweldige transformatie gereageerd hebben?

Ze sprong natuurlijk een gat in de lucht van blijdschap! Zodra ze thuiskwam in haar kleine appartement, trof ze een vrijwel geheel andere omgeving aan en was ontroerd door de aanblik.

De verrassing was geslaagd: haar oudere zus Madison had haar geen beter housewarming-/verjaardagscadeau kunnen geven! Wat vind jij ervan? Vind je de manier waarop ze het kleine appartement heeft ingericht mooi?

Advertisement