Ouders van twee kinderen reageren op het nieuws van een nieuwe zwangerschap: er staat hen een grote verandering te wachten

Janine image
door Janine

10 Maart 2024

Ouders van twee kinderen reageren op het nieuws van een nieuwe zwangerschap: er staat hen een grote verandering te wachten
Advertisement

Als je een gezin bent, is het nieuws dat je in verwachting bent altijd leuk: de komst van een eerste kind of de aanwinst van een nieuw lid kan ouders alleen maar vreugde brengen. Er zijn echter uitzonderingen...

Niet alle zwangerschappen zijn het gevolg van de wens om het gezin uit te breiden. De zwangerschap waarover we nu gaan vertellen is een bijzonder geval: het stel was blij dat ze nog een baby zouden krijgen, hun derde kind, maar de echo die ze lieten maken, bracht iets onverwachts aan het licht...

Advertisement

Het emotionele avontuur van Ashley en Kasey Henson

Het emotionele avontuur van Ashley en Kasey Henson

@its.ashleyhenson, @cheifhenson

"Oh mijn God... dit kan niet waar zijn”, horen we de vrouw, die de hoofdrol speelt in de video die online zo populair is, uitroepen. We hebben het over Ashley Henson en degene die haar de hand schudt om haar kracht en steun te geven, is haar man Kasey Henson. Het stel was in een dokterspraktijk voor Ashley's eerste echo: ze wist dat ze zwanger was, maar ze had zeker niet verwacht zulk ongelooflijk nieuws te krijgen als ze net te horen had gekregen.

"Ik denk dat het er drie zijn”, zegt de verloskundige die het onderzoek uitvoert. De twee geliefden blijven ademloos wachten op de definitieve bevestiging. Na nog enkele ogenblikken neemt de dokter alle twijfel bij hen weg: "Ik hoor het kloppen van drie verschillende hartjes, ja, het is echt zo”, herhaalt de expert, waardoor de twee ouders verbijsterd zijn.

De vrouw kan het niet geloven en bedekt haar mond met haar hand, haar man heeft een nerveuze glimlach op zijn gezicht en bij de bevestiging van de komst van maar liefst drie kinderen laat hij zijn hoofd zakken, alsof hij even al zijn energie kwijt is. Is dit stel nu blij of niet met wat ze zojuist te horen hebben gekregen?

Advertisement

Hoe het stel de komst van de drieling ervaart

@its.ashleyhenson, @cheifhenson

“We zijn een beetje geschrokken, maar we weten ook dat dit onze roeping is: we kijken uit naar ons kleine leger”, verklaarden de twee. Veel gebruikers vroegen zich af of Ashley een vruchtbaarheidsbehandeling had ondergaan en het antwoord was duidelijk nee, het was allemaal op natuurlijke wijze gebeurd. 

Het stel was dan ook verbaasd over de hele gebeurtenis en werd aanvankelijk overweldigd door een wervelwind aan emoties. Andere gebruikers wilden ook wijzen op een komische kant van de hele gebeurtenis: toen de dokter het nieuws van de drieling bekendmaakte, keek de man zijn vrouw aan en zei: “Het spijt me…”, met een radeloze uitdrukking op zijn gezicht. Natuurlijk was het stel begrijpelijkerwijs in paniek, maar beiden verklaarden dat ze meer dan gelukkig waren.

Het stel gaf aan dat ze geen andere familieleden met tweelingen hebben, dus het antwoord op deze prachtige gebeurtenis zit niet in hun genen. Rest ons niets anders dan de twee ouders van twee jongens veel geluk te wensen, maar aan de andere kant: wat kunnen ze zich nog meer wensen dan een prachtig groot gezin?

Advertisement