Een kind reageert op zijn eigen manier op het nieuws van zijn zwangere moeder, waardoor iedereen emotioneel wordt

Janine image
door Janine

13 Februari 2024

Een kind reageert op zijn eigen manier op het nieuws van zijn zwangere moeder, waardoor iedereen emotioneel wordt
Advertisement

Als je zwanger bent, ben je je ervan bewust dat je met een reeks veranderingen te maken krijgt, dat je een aantal obstakels moet overwinnen, allemaal om een ​​nieuw wezen op de wereld te zetten. Niet alleen het lichaam en de gemoedstoestand van de zwangere vrouw zullen een verandering ondergaan: ook haar gezinsleden zullen erbij betrokken worden, in ieder geval “mentaal”.

In dit verhaal willen twee ouders de komst van een nieuw broertje of zusje op een zo lief mogelijke manier aan hun kind overbrengen. Ze kozen ervoor om het te doen met een grappig idee en om de hele scène te filmen, waarbij ze zich de reactie van het kind al voorstelden, maar niet alles verliep volgens hun plannen.

Het originele idee om het geslacht van de baby bekend te maken

Het originele idee om het geslacht van de baby bekend te maken

@ britwilsoncpt/Instagram

Brit Wilson was ongeduldig bij het idee om haar zoon Lucas het blijde nieuws te vertellen: zij en haar man wilden hun kind laten weten of hij een broertje of zusje zou krijgen.

Dus bedachten de twee een ingenieus en lief plan: ze zouden Lucas een cupcake geven en door de traktatie op te eten zou de jongen het geslacht van de baby te weten komen.

Lucas had namelijk al te horen gekregen dat zijn moeder zwanger was en dat hij binnenkort een grote broer zou zijn. Maar zou het een meisje of een jongen worden? Alleen de kleur van de vulling in de cupcake zou hem het antwoord geven!

Advertisement

De video van de reactie van de jongen

@ britwilsoncpt/Instagram

In het filmpje zien we het schattige gezinnetje rond de tafel, Lucas zit in het midden, tussen zijn moeder - duidelijk zichtbaar aan de linkerkant - en zijn vader net buiten beeld aan de rechterkant.

Het jongetje wordt aangemoedigd om van de traktatie te proeven en zonder veel aarzeling zet hij zijn tanden erin en neemt hij een grote hap. Op dit moment kan de jongen de kleur van de vulling van de cupcake al zien, maar zijn ouders sporen hem aan om nog wat meer van het lekkers te eten.

De kleine neemt een grote hap en onthult nu zonder enige twijfel: "het is een meisje". Zowel de moeder als de vader zijn enthousiast en vol vreugde bij dat nieuws, maar de jongen blijft kalm en rustig, meer geïnteresseerd in het blijven eten van de cupcake dan in al het andere.

Zijn reactie, of liever gezegd zijn niet-reactie, deed veel gebruikers glimlachen, maar een ander detail deed het web ontroeren: als zijn moeder hem vraagt ​​of hij gelukkig is, antwoordt hij door te knikken, maar hij bleef tamelijk kalm. Het enthousiasme van de ouders lijkt de kleine, die onbewogen blijft bij het nieuws, niets te doen: zowel de moeder als de vader blijven hem vragen of hij gelukkig is, in afwachting van een plotselinge verandering in de stoïcijnse uitdrukking van de jongen, maar hij reageert nog steeds helemaal niet!

Het kind kijkt uiteindelijk onverstoorbaar naar zijn moeder en vraagt ​​haar met een serieus en volwassen gezicht: "en ben jij gelukkig?". Het is onmogelijk om niet ontroerd te worden door dat pure en beschermende gebaar van bezorgdheid! Een vraag die de moeder niet had verwacht en die haar positie benadrukt, alsof ze wil zeggen: “als jij gelukkig bent, is iedereen gelukkig!”

Advertisement