"Mijn nichtje wist heel goed dat ik zwanger was, nog voordat ik een zwangerschapstest had gedaan"

Janine image
door Janine

24 Maart 2024

"Mijn nichtje wist heel goed dat ik zwanger was, nog voordat ik een zwangerschapstest had gedaan"
Advertisement

Er wordt wel eens gezegd dat sommige mensen een zesde zintuig hebben, een versterkte waarneming van dingen in vergelijking met anderen, en dat ze kunnen vertellen wanneer er iets gebeurt, zelfs voordat het echt duidelijk wordt. Vaak gaat het om volwassenen, maar het is niet gezegd dat sommige kinderen niet ook deze “gaven” hebben. 

Een voorbeeld is het relaas van een vrouw over hoe haar nichtje erin slaagde haar sprakeloos te maken.

Advertisement

Een heel bijzondere band

Een heel bijzondere band

@daisyreyes__/Instagram

Daisy Reyes is een 26-jarige visagiste uit Californië die het hele web heeft ontroerd door een heel lief verhaal te delen. De hoofdpersoon van het verhaal heeft een tweelingzus en een nichtje die ze bijna als een dochter beschouwt.

We weten dat de band met een tante heel sterk en diep kan zijn, soms zelfs meer dan met je eigen moeder. Een tante kan een gids zijn, een vertrouwelinge, een schouder om op uit te huilen, en een metgezel voor avonturen, als kind en als volwassene. De relatie met zo'n figuur kan prachtige hoogten bereiken en dat is precies wat er met deze vrouw gebeurde. Haar 3-jarige nichtje, Nirvana, had een intuïtie die haar letterlijk choqueerde.

Alles gebeurde plotseling.

Advertisement

De onverwachte openbaring

Daisy vertelde dat ze al drie maanden probeerde zwanger te worden. Zij en haar partner wilden niets liever dan een baby, maar de verschillende pogingen waren mislukt. Dus toen ze weer misselijk werd en er iets veranderde in haar lichaam, dacht ze dat het misschien een zwangerschap was, maar ze wilde niet meteen een test doen. Iets veranderde echter haar standpunt.

Blijkbaar was ze op een dag in het gezelschap van haar nichtje en zij benaderde zachtjes en liefdevol de buik van haar tante en vertelde haar dat er een baby in zat. Een zin die volgens wat ze vertelde uit het niets kwam en die de vrouw verbaasde. Op dat moment begreep ze dat ze moest onderzoeken of het werkelijk was zoals het meisje beweerde, of dat het gewoon iets was dat een kind kan zeggen.

Onze protagonist kocht een test en ze kwam erachter dat haar nichtje gelijk had: ze was in verwachting!

Hoe kon ze dat weten?

Hoe kon ze dat weten?

MART PRODUCTION/Pexels

“Ik kreeg er de rillingen van toen ik erachter kwam - vertelde Daisy. En dat is begrijpelijk, nietwaar? De vrouw postte vervolgens de video waarin haar nichtje met haar pink naar haar buik wijst en haar een lief kusje geeft. Een filmpje dat talloze reacties heeft opgeleverd waarin veel andere mensen vertellen over dit zesde zintuig van kinderen. Niet dat het wetenschappelijk bewezen is, maar het lijkt erop dat andere kleintjes hun ouders of andere familieleden meer dan eens hebben verrast door te anticiperen op een zwangerschap en zelfs het geslacht van de baby te raden. 

Kortom, het lijkt erop dat er, ondanks het gebrek aan ervaring, kinderen zijn die nog beter “voorbereid” zijn dan wij volwassenen. Het is prima dat de vrouw voelde dat er iets veranderde in haar lichaam en op de een of andere manier had geraden dat het een zwangerschap zou kunnen zijn, maar als je naar je nichtje kijkt en plotseling te horen krijgt dat er een baby in je buik zit, zou dat een effect op velen van ons hebben, toch?

Heb jij ooit een soortgelijke openbaring gehad van een kind?

Advertisement