Aanstaande bruid eist dat alle vrouwen korter haar hebben dan zijzelf: er ontstaat ruzie met haar zus

Janine image
door Janine

17 April 2024

Bruid wil alle gasten dwingen korter haar te hebben dan zijzelf
Advertisement

Als je je voorbereidt om naar het altaar te gaan, moet je aan duizend dingen denken en dat is heel normaal bij elke bruiloft met een bepaald aantal gasten. Onder de verschillende organisatorische kwesties vallen echter zeker geen gezinsproblemen.

Toch zijn er veel mensen die betrokken raken bij echte geschillen met degenen die hun meest dierbare ondersteuners zouden moeten zijn. Het meisje in dit verhaal heeft een bijzonder verhaal: ze bleef een “slachtoffer” van de verlangens van haar zus, oftewel de bruid.

via Reddit

Advertisement

Het verhaal van de oudere zus

Pvproductions/Freepik

Een oudere zus is altijd blij als ze ziet wanneer de jongste in het gezin de liefde vindt en zich voorbereidt op de bruiloft, maar deze vrouw had een zeer problematische discussie met haar zusje en besloot zich tot het Reddit-forum te wenden voor wat advies over hoe zich te gedragen.

"Ik ben erg blij voor mijn zus: ze heeft een leuke man gevonden met wie ze een uitstekende feeling heeft. Ze heeft echter een aantal nogal bijzondere verzoeken gedaan voor iedereen die aan haar bruiloft zal deelnemen, zoals verplichte lange mouwen voor degenen die zichtbare tatoeages op hun armen hebben (ik heb ze en ik vind ze mooi), maar het bleef niet daartoe beperkt", aldus de oudere zus.

Eén van de verschillende verzoeken vereiste namelijk dat alle bij het evenement aanwezige vrouwen hun haar minstens 15 centimeter korter moesten hebben dan dat van de bruid. "Het leek me een nogal specifiek verzoek en gericht op mijn persoon: ik heb lang haar dat tot aan mijn knieën reikt”, vertelde de vrouw bezorgd.

Advertisement

De ruzie tussen de twee zussen

Kyle Roxas/Pexels - Not the actual photo

"Ik hou van mijn haar: het is een belangrijk deel van wie ik ben, het identificeert me en ik verzorg het al jaren. Ik ben niet van plan om het voor maar één dag af te knippen: het zou me jaren kosten om het weer te laten groeien!”, maakte de vrouw vervolgens duidelijk aan haar jongere zus.

De aanstaande bruid barstte teleurgesteld in tranen uit en begon op dat punt aan te dringen. Haar partner belde de vrouw ook verschillende keren op om haar op andere gedachten te brengen, maar het lukte niet. "Een ander bruidsmeisje stemde in met het verzoek van mijn zus, maar zover wil ik niet gaan. Ik vertelde haar dat ik mijn haar kon opsteken en dat de lengte geen probleem zou zijn, ik stelde zelfs voor om de ceremonie alleen als gast bij te wonen”, onthulde de geïrriteerde zus.

Opnieuw voelde het zusje (23 jaar) zich gekwetst en accepteerde aanvankelijk geen enkel compromis. Toen, na veel tranen, had ze haar aan de telefoon gezegd dat ze de oplossing van het opgestoken haar zou accepteren. Onze hoofdpersoon gelooft echter niet dat de zaak hiermee is afgedaan en wil ondertussen van internetgebruikers weten of ze de juiste keuze heeft gemaakt of niet. Laten we eens kijken wat ze haar verteld hebben.

Opmerkingen van Reddit-gebruikers

"Ik begrijp niet hoe iemand zou kunnen denken dat zo'n verzoek ook maar enigszins legitiem was. Hoe kun je vragen om je uiterlijk te veranderen, alleen maar om iemand een paar uur gelukkig te maken?!", schreef iemand. "Vanuit mijn oogpunt lijkt het bijna alsof ze al heel lang langer haar wil hebben en dit lijkt de perfecte gelegenheid om een ​​lang onderdrukt verlangen te vervullen...", merkte een ander op.

"Als je met je zus samen bent, wees dan op je hoede: het geeft me het idee van iemand die zelfs in het geheim je haar zou knippen om aan haar behoeften te voldoen, zelfs als dat betekent dat ze afdaalt naar een kinderachtig en kleinzielig niveau”, merkte een gebruiker op die haar oudere zus waarschuwde. Wat zou jij doen in zo'n situatie?

Source:

Reddit

Advertisement