Vete tussen broers: de een ruïneert het huwelijk van de ander, dus neemt hij wraak

Janine image
door Janine

27 April 2024

Ruzie tussen broers: ze ruïneren elkaars huwelijk
Advertisement

Als je gaat trouwen heb je te maken met honderden kleine dingen: je moet de voorbereidingen voor je bruiloft organiseren. De uitnodigingen, de catering, het reserveren van de locatie, nadenken over bloemen, de fotograaf enzovoort. Op je hoede zijn voor je broer staat zeker niet bovenaan je lijstje.

De hoofdpersoon van dit verhaal ontdekte echter tot zijn grote spijt dat familie eerder een probleem kan zijn dan een hulp. Laten we eens kijken naar zijn bijzondere verhaal.

via Reddit

Advertisement

Het verhaal van de bruidegom

Freepik - Not the actual photo

De man die betrokken was bij deze familieruzie wendde zich tot het Reddit-forum om gebruikers te vragen naar hun mening over het hele incident.

“Vlak voordat ik ging trouwen, kwam mijn broer naar me toe en vroeg of hij de gebeurtenis mocht gebruiken om zijn vriendin ten huwelijk te vragen”, vertelde de man.

Hij had er niet mee ingestemd: "Het spijt me, maar het is de speciale dag van mij en mijn toekomstige vrouw: ik wil niet dat je de aandacht van iedereen trekt”, had hij geantwoord.

De broer bleef echter aandringen, waardoor de man ongeduldig werd. Uiteindelijk ging hij zelfs zo ver dat hij hem vertelde dat als hij zoiets zou doen, hij hem zou hebben weggestuurd van het feest. De moeder van de jongens was tussenbeide gekomen om haar zoon te steunen die een aanzoek wilde doen en zei dat zij het feest ook zou verlaten als onze hoofdpersoon zijn broer zou wegsturen.

"Ik had geen keus. Ik hield alles voor mezelf en mijn broer deed het: hij stal de show door zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Toen besloot ik dat ik wraak zou nemen als de tijd rijp was", meldde de man. En toen arriveerde dat moment.

Advertisement

Het plan van de broer om wraak te nemen

De toast van de "wraak"

Freepik

"Ik heb gewacht tot het mijn broer was die ging trouwen. Toen het tijd was om ter ere van hem een toast uit te brengen, sloeg ik mijn slag", onthulde de man.

"In plaats van mooie woorden voor hem te zeggen, kondigde ik de eerste zwangerschap van mijn vrouw aan: deze keer was ik het die ieders aandacht stal!”, bekende de man.

De moeder van de jongens was woedend op hem en beschuldigde hem ervan zich slecht te gedragen, maar de man beschuldigde haar van wat er op zijn huwelijk was gebeurd. De grootmoeder van de broers kwam tussenbeide om hun moeder het zwijgen op te leggen en onze hoofdpersoon te steunen. Zijn wraak was dus een compleet succes, maar nu vraagt ​​hij zich af of het terugbetalen van zijn broer met dezelfde munt de beste keuze was. Laten we eens kijken wat de gebruikers van Reddit denken.

"De grootmoeder was de echte protagonist van dit verhaal: een applaus voor haar", schreef iemand, "Acties hebben gevolgen, het werd tijd dat de moeder en de egoïstische broer dit ook leerden", meende een ander, "Het is duidelijk wie van jullie mama's favoriet is. Ik haat ouders die hun kinderen ongelijk behandelen", voegde een ander eraan toe. Denk je dat de broer die wraak nam het juiste heeft gedaan?

Source:

Reddit

Advertisement