3 snelle methoden om erachter te komen of de honing 100% puur is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
3 snelle methoden om erachter te komen…
Een oude vrouw omarmt een jonge man: hij geeft haar een geschenk dat haar hart met vreugde vervult! Vergeet de trap: met dit apparaat bereidt je de volgende verdieping met minimale inspanning!

3 snelle methoden om erachter te komen of de honing 100% puur is

Door Sarah Nichele
10.054
Advertisement

Vind je het lekker om honing op een beschuitje te smeren of in je thee te doen, maar weet je niet welk merk honing je kunt vertrouwen, omdat je er niet zeker van bent of de honing die het merk aanbiedt puur is? Met deze methode is dat probleem opgelost!

Van goedkope merken weet je meestal wel dat het geen pure honing is, maar als je de honing van honingboeren wilt testen, dan volgen hier 3 ingenieuze, simpele en snelle trucs om de puurheid van je honing vast te stellen.

via: Youtube

Test 1: Verbrand de honing!

Neem een stuk papier en plaats een druppel honing op een uiteinde. Steek de druppel honing aan met een aanstekker of een gasbrander en kijk wat er gebeurt. Als de honing verbrandt is het niet puur, als de honing smelt is het 100% puur!

Test 2: Probeer de honing op te lossen in water...

Als je honing in een glas water giet en de honing lost op in het water, dan weet je dat het geen pure honing is. Als de honing in een soort 'vaste' vorm op de bodem van het glas zakt, dan weet je dat je pure honing in handen hebt.

Advertisement

Test 3: Plaats een druppen honing op je vinger

Als je ee druppel honing op je vinger plaatst en deze vloeit uit, dan is de honing niet puur. Als de druppel echter mooi in vorm blijft op je vinger, dan heb je goede en pure honing!

Bekijk de video voor een uitgebreid overzicht van deze tips en tricks!

Tags: TrucjesEtenNuttig

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt