Een aantal wetenschappers hebben dit nummer geïdentificeerd als het meest rustgevende nummer ter wereld: ervaar jij dit ook zo? - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een aantal wetenschappers hebben dit…
Huisgemaakte pindakaas: je hebt geen idee hoe gemakkelijk dit is om te maken! Hoe koud is het in Rusland? Koud genoeg voor het ontstaan van deze bijzondere taferelen!

Een aantal wetenschappers hebben dit nummer geïdentificeerd als het meest rustgevende nummer ter wereld: ervaar jij dit ook zo?

Door Sarah Nichele
14.032
Advertisement

In ons hectische leven worden we vaak onderworpen aan periodes van stress die een enorme impact op ons hebben, en we zijn altijd wel op zoek naar een manier om sereniteit terug te vinden in ons leven. Luisteren naar muziek is één van de populairste manieren om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

Een groep onderzoekers van Mindlab International (Verenigd Koninkrijk) heeft een enquête ontwikkeld waarmee kon worden vastgesteld wat het meest rustgevende nummer ter wereld is. Het nummer weightless van Marconi Union bleek het meest effectief te zijn: deelnemers aan het experiment ervoeren een vermindering van hun stressniveau van maar liefst 65% toen zij naar dit nummer luisterden.

De band achter dit nummer heeft laten weten dat dit precies de opzet was van het nummer. Het nummer is tot stand gekomen in samenwerking met vooraanstaande therapeuten en geluidsdeskundigen om een zo ontspannen mogelijk nummer te creëren. Missie geslaagd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt