Het eerste figuur dat je op deze afbeelding ziet, kan iets over je persoonlijkheid onthullen

Janine image
door Janine

08 Juni 2023

Het eerste figuur dat je op deze afbeelding ziet, kan iets over je persoonlijkheid onthullen
Advertisement

Soms kan zelfs een klein teken veelbetekenend zijn: iemands houding, een onwillekeurige reflex, gekruiste armen, ineengestrengelde vingers, enzovoort. Het lijken misschien banale houdingen, maar het kunnen concrete aanwijzingen zijn die nuttig zijn om, althans een beetje, de persoonlijkheid te begrijpen met wie we te maken hebben. Soms kan zelfs de individuele interpretatie van een afbeelding enkele psychologische trekken vertonen: het is geen toeval dat een van de bekendste persoonlijkheidstests, de Rorschach-test, alleen bestaat uit "gekleurde of zwart-witte figuren, en met bepaalde contouren".

Dus scherp je gezichtsvermogen en ontdek hieronder de betekenis van wat je in de afbeelding hebt gezien!

via Positivevibration

Advertisement
Bashooka Web & Graphic Design/Pinterest

Bashooka Web & Graphic Design/Pinterest

Heb je toevallig allereerst een glimp opgevangen van de figuur van een hond?

Dan zou het kunnen betekenen dat je een persoon bent die gevestigde doelen voor ogen heeft, dat je zeer trouw en toegewijd bent aan je doelen en doelstellingen.

Je bent een individu die de betekenis van het woord “liefde” kent en die onder alle omstandigheden weet te onderscheiden wat vals is van wat waar is. Je bent ook een "vechtend" persoon die weet hoe het is om te strijden voor datgene waar ze het meest om geven.

Is je op het eerste gezicht iets anders opgevallen? Dan val je waarschijnlijk in de tweede categorie mensen.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Dat wil zeggen, degenen die onmiddellijk de vorm van een fles zagen.

Dit zou kunnen betekenen dat je een zeer oplettend persoon bent, een scherp waarnemer die zelfs de kleinste details niet over het hoofd ziet. Maar deze eigenaardigheid van perfectionisme duidt ook op een ietwat trotse houding: je weet amper je fouten toe te geven en het kost je veel moeite om te accepteren dat je ongelijk had. Een kant die misschien afgerond moet worden om je meer in te kunnen leven in anderen.

Soms is het echter juist de "obsessie" voor of in iets die ons echt goed maakt in een bepaalde praktijk en daarom ben je op de werkvloer attent en secuur.

Het is duidelijk dat deze test als louter indicatief moet worden beschouwd, hoewel het de persoonlijkheid van velen daadwerkelijk kan weerspiegelen. Wat zag je op de foto? En kun je jezelf vinden in de respectievelijke beschrijving? Laat het ons weten!

Advertisement