Ze bedekken de muren met een wirwar van tape en gaan er vervolgens met de verfroller overheen: als de tape wordt verwijderd, is het effect verbazingwekkend! - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze bedekken de muren met een wirwar…
De camera gaat langs de mensen op de tribune, met een aantal onverwachte resultaten als gevolg! Als je het nut van deze machine begrijpt, zul je er koste wat het kost mee willen rijden!

Ze bedekken de muren met een wirwar van tape en gaan er vervolgens met de verfroller overheen: als de tape wordt verwijderd, is het effect verbazingwekkend!

22 Februari 2017 • Door Sarah Nichele
46.509
Advertisement

Het inrichten van de babykamer is één van de meest spannende taken voor de aanstaande ouders. Het koppel in deze video verwacht een tweeling en ze besloten om aan de slag te gaan met tape en 12 verschillende kleuren voor hun ideale babykamer. Met behulp van de tape hebben deze mama en papa een bijzonder geometrisch patroon gecreëerd. En het leuke is... iedereen kan uit de voeten met deze techniek! 


1. Gebruik de tape om geometrische vormen naar wens te creëren: als een vorm je niet bevalt of als je scheef bent gegaan, kun je de tape gemakkelijk verwijderen en opnieuw aanbrengen zonder dat de je muren of de verflaag beschadigt.

2. Het is aangeraden om de bovenkant van de muur af te bakenen met tape om een grens tussen de muur en het plafond te maken (met name als de muur doorloopt naar het plafond toe).

Advertisement

3. Je hebt een beetje geduld nodig (wat je sowieso wel nodig hebt als je kinderen hebt of als er een kindje onderweg is...) om de tape zodanig te plakken dat je de vormen die je wenst ermee creëert.

4. Zodra je klaar bent met je 'ontwerp', bepaal je wel vakje welke kleur krijgt en dit kun je doen door elk vakje te markeren met de gewenste kleur. Zo zorg je ervoor dat je de kleuren op een gebalanceerde wijze over de muur verdeelt.

Het resultaat is indrukwekkend: dankzij de tape heb je perfecte en nauwkeurige geometrische vormen verkregen.

Advertisement

Nog een laatste tip: voor het verwezenlijken van de figuren op de muur rechts, knip je de tape in verschillende breedtes. Zo creëer je een 3D-effect!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt