Ze organiseert een heel origineel evenement om de gender-onthulling van haar zoon te vieren

Janine image
door Janine

07 November 2023

Ze organiseert een heel origineel evenement om de gender-onthulling van haar zoon te vieren
Advertisement

Niet zelden horen we over het feest dat verband houdt met de geslachtsonthulling van een baby, ook wel bekend als “baby reveal” en dit is niets anders dan een evenement waarbij de toekomstige moeder wordt gevierd en geschenken worden gegeven aan de baby en waar ouderschapservaringen worden gedeeld, en het geslacht van het kind bekend wordt gemaakt.

We hebben het over een feest van Engelse oorsprong, maar ook in andere landen heeft het steeds meer succes. Het belangrijkste doel van dit feestje is dan ook om de toekomstige moeder op haar gemak te stellen en haar misschien waardevol advies en wat cadeautjes te geven voor de kleine die onderweg is. Maar niet in dit geval: de zwangere vrouw in dit verhaal organiseerde een heel ander evenement en overtrad alle regels!

via Instagram

Advertisement

Een speciaal feest

Een speciaal feest

niarickslui/Instragram/Screenshot

Antonia Lui, al moeder van twee kinderen, was zwanger van haar derde kind en wist daarom alles over zwangerschap, bevalling en alles wat met de wereld van het moederschap te maken had. De warmte van haar vriendinnen zou haar zeker comfort hebben gegeven en haar hebben laten ontspannen in een altijd delicate periode. Maar ze wist dat ze meer nodig had, ze kon wel wat hulp gebruiken en dus had ze een briljant idee.

Ze besloot haar vriendinnen niet om geschenken te vragen om de baby te vieren, of beter gezegd, ze vroeg hen niet om de klassieke geschenken die gewoonlijk bij deze gelegenheden worden gegeven: kleertjes, rompertjes, speelgoed voor de vroege kinderjaren, enz...

In plaats daarvan vroeg ze om orde en organisatie. Ja, je hebt het goed begrepen: ze wilde haar hele huis goed opruimen en er zeker van zijn dat ze klaar was om een ​​pasgeboren baby te verwelkomen! Maar wat hebben haar vriendinnen precies gedaan?

Advertisement

De komst van de derde baby

Ze kwamen “gewapend” opdagen met huishoudelijke apparaten, handschoenen en alle producten die nodig waren om Antonia's wens te vervullen: er was iemand die overal de stofzuiger doorheen haalde en ervoor zorgde om zelfs het stof van de kussens van de bank te verwijderen, degene die de leuningen afstofte en de ramen lapte en elk vuiltje van het tapijt zoog. Alles bij elkaar lieten deze vrouwen het huis van hun zwangere vriendin glanzen, waardoor elke omgeving effectief werd bevrijd van microben en bacteriën!

Maar dit was nog niet alles: naast de grote inspanningen voor het schoonmaken gingen ze vervolgens over op de "organisatorische kant", daarom ruimden ze alle kamers op door kleding op te vouwen, en hebben ze potten en pannen, serviesgoed en vershoudbakjes voor het bewaren van voedsel netjes neergezet. Daarna lieten ze wat kant-en-klaarmaaltijden voor haar achter, zodat ze de komende dagen niet hoefde te koken en ten slotte genoten ze allemaal samen van een drankje en praatten ze bij.

Wat misschien een ongewoon verzoek leek, was een concrete en enorme hulp voor Antonia, omdat ze zich meer ontspannen en kalmer voelde bij de gedachte haar kleintje op de best mogelijke manier te kunnen verwelkomen en gelukkig was ze zo vooruitziend: de kleine werd twee weken te vroeg geboren! Zowel de moeder als de nieuwkomer verkeren in uitstekende gezondheid, de vrouw verklaarde zeer tevreden te zijn met haar idee en nodigt ook andere toekomstige moeders uit om een ​​soortgelijk initiatief te overwegen. Wat vind je van haar idee?

Advertisement