Ze komt op 15 jarige leeftijd te overlijden: haar familie schrijft een bericht dat we aan onze kinderen zouden moeten laten lezen

Janine

17 Oktober 2017

Ze komt op 15 jarige leeftijd te overlijden: haar familie schrijft een bericht dat we aan onze kinderen zouden moeten laten lezen
Advertisement

Familieberichten worden normaal gesproken alleen gelezen door familie en vrienden van de personen die zijn overleden. Dat wat geschreven werd door een familie die vaarwel heeft gezegd aan een meisje van vijftien jaar genaamd Sadie, ging de wereld over vanwege de inhoud van een immense pijn maar tegelijkertijd wilde het doordringen tot diegene die heeft bijgedragen door gebaren en woorden om het zelfbeeld van een jongere te vernietigen.

Advertisement

De familie van het meisje heeft een bericht achtergelaten die het web diep heeft geraakt

De familie van het meisje heeft een bericht achtergelaten die het web diep heeft geraakt

Geisel Funeral Home

"[...] Het is vanwege sommige verhalen over de dood van Sadie dat we besloten hebben dit bericht te delen. Het is waar, Sadie heeft zichzelf van het leven beroofd door zich op te hangen. Het is moeilijk te geloven dat een zo jong iemand tot zoiets in staat is. Sadie vroeg om hulp, ze bezocht een psycholoog en volgde een kuur, maar haar angst was ondraaglijk geworden. Misschien weten jullie dat een groot deel van de mensen in haar leven geen bloedband met haar hadden; Desalniettemin geloofden we allemaal dat ze door God aan ons was toevertrouwd omdat ze wanhopig een familie nodig had. Het leven van Sadie was niet gemakkelijk, maar totdat er recent iets op school gebeurt was, pakte ze de problemen altijd goed aan. [...] De pesters die bij dit verhaal betrokken zijn zeggen we: weet dat jullie een cruciale rol gespeeld hebben zodat ze zich nutteloos voelde.Wat er gebeurt is blijft tussen jullie en God maar we vragen jullie om na te denken dat je kunt veranderen. [...] We willen jullie zeggen dat hoewel we verachten wat jullie gedaan hebben, we NOOIT zouden willen dat jullie die verlammende pijn voelen die wij in ons voelen, dat we moeite hebben om adem te halen, of dat jullie schuldgevoelens zouden hebben en jezelf afvraagt of je al het mogelijke hebt gedaan, of de moeilijkheid om je de laatste woorden die je met Sadie hebt gewisseld, te herinneren.

Onze harten zijn gebroken. Sadie, het was een eer je in ons leven te hebben. Dat je vrede mag vinden in Gods armen en dat wij aardig voor onze naasten kunnen zijn.

Het bedrijf dat de begrafenis heeft geregeld schreef: "De familie van Sadie wil geen bloemen: ze vragen iedereen aardig te zijn voor de naasten."

Advertisement