10 handigheidjes die je met je smartphone kunt doen wat je nog niet wist - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 handigheidjes die je met je smartphone…
10 aparte en mooie binnenplanten die je meteen wilt verzamelen 16 mode items die je niet durft te dragen

10 handigheidjes die je met je smartphone kunt doen wat je nog niet wist

Door Janine
3.044
Advertisement

We weten heel goed hoe we het social network moeten gebruiken die we op onze smartphone hebben geinstalleerd, maar we weten juist heel weinig over de vele mogelijkheden die dit uiterst technologische hulpmiddel tot onze beschikking stelt. Als je geen zin hebt om te surfen naar blogs van experts die uitleggen hoe je deze functies kunt gebruiken, kun je ook lijsten raadplegen zoals we je hieronder laten zien: applicaties, trucjes en tips om van jouw (waarschijnlijk heel dure) smartphone echt te profiteren.

1. Profiteer van de specifieke "USB On-The-Go"

Hiermee kun je met elk apparaat (bijvoorbeeld je smartphone) optreden als host en communiceren met USB randapparatuur zoals externe harde schijven, pendrive, toetsenborden, mouse of joypad, als je de juiste kabel hebt. Op deze manier kun je elk bestand kopiëren, plakken, verwijderen en verplaatsen. De enige aanbeveling is om eerst te kijken via deze gratis app of de hardware van je telefoon dit kan ondersteunen.

2. Methode "safe mode" om problemen van je telefoon op te sporen.

Smartphones met Android systeem kunnen veilig opnieuw opgestart worden. Dit kun je gebruiken om eventuele software problemen op te lossen en vooral of ze veroorzaakt worden door één van de geinstalleerde apps of dat het aan Android zelf ligt. Met de methode "safe" kun je geen enkele app gebruiken. Om dit te doen, moet je de aan/uit toets ingedrukt houden, dan hou je de toets "Power Off" ingedrukt en na enkele seconden vraagt de telefoon bevestiging om het in de safe mode te zetten met "Ok".

Advertisement

3. De app die je altijd al zocht is Google Goggles.

Dankzij deze applicatie kun je alles wat je wilt weten over de wereld eenvoudigweg door een foto te maken. Google Goggles is in staat een zoekopdracht in zijn database te starten en je informatie te geven over een plaats, schilderij, streepjescode, QR code en nog veel meer. De talen waarin de informatie beschikbaar is, zijn: engels, frans, italiaans, duits, spaans, portugees en turks.

4. Maak een foto en druk hem af in PDF.

Als je de hele dag documenten schrijft, moet je echt een app hebben die snel scans kan maken!

5. De telefoon rekent het voor je uit!

Of het nu om eenvoudige rekensommen gaat of meer geavanceerde wiskunde, er bestaan apps die wiskundige sommen kunnen oplossen door middel van de foto die je ervan hebt gemaakt. Is het niet fantastisch?

6. Kloon je apps!

Als je meerdere accounts voor dezelfde applicatie hebt, is het het handigst om toegang te hebben zonder uit te loggen. Dit is mogelijk als je een app cloner installeert (hier vind je er een paar).

7. Laad je telefoon sneller op door de vliegmodus te activeren voor je de batterij oplader aansluit.

8. Wist je dat je YouTube filmpjes op je telefoon kunt downloaden? Stel een eenvoudige zoekopdracht in je telefoon in, zoals "dowload video".

9. Betaal je rekening met je telefoon.

In sommige landen vaker dan in andere, maar de gewoonte om diect vanaf je telefoon te betalen wordt steeds vaker gebruikt. Sommige SIM's kunnen gekoppeld worden aan een betaalkaart van een kredietinstelling en door de NFC functie te activeren op je telefoon, kun je in enkele seconden contactloos betalen.

10. Raadpleeg de kaarten die je hebt gedownlaod zonder kostbare giga's te gebruiken.

Dit kun je doen door eenvoudigweg de mobiele data uit te schakelen en de GPS te activeren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt