Eén van de twee vrouwen is de moeder van het kind: probeer haar te identificeren en test je intuïtie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Eén van de twee vrouwen is de moeder…
De ballonnen zullen onthullen of de baby een jongetje of een meisje is... Jammer dat ze de verkeerde doos hebben Hij gebruikt koperen buizen om een plantenrekje te maken: de manier waarop zouden we moeten nadoen

Eén van de twee vrouwen is de moeder van het kind: probeer haar te identificeren en test je intuïtie

Door Janine
45.662
Advertisement

Door de manier waarop we ons vermogen van observeren en intuitie toepassen, is het mogelijk om iets te begrijpen over onszelf, en onze persoonlijkheid.

De getoonde test op onderstaande afbeelding vraagt je aan te geven wie van deze twee vrouwen de moeder van het kind is die op de grond speelt.

Bekijk de afbeelding goed, kies en ontdek of jouw intuitie je in de juiste richting wees...

Als je gekozen hebt voor vrouw nummer twee:

Je bent creatief, humoristisch en je hebt een geweldige fantasie. Je weet naar anderen te luisteren en hen goede adviezen te geven. Je bent erg gevoelig en bent professioneel maar het antwoord was fout. Helaas is mevrouw nummer twee niet de moeder van het kind.

Als je gekozen hebt voor vrouw nummer één:

Je bent een vasthoudend persoon altijd op zoek naar de waarheid zonder bang te zijn voor tegenslagen. Je probeert altijd de positieve kant te zien en je bent niet bang voor veranderingen en risico's. Meestal analyseer je ieder detail en je hebt dus ook het juiste antwoord gegeven, mevrouw nummer één is de moeder van het kind. Bovendien hou je er niet van zakelijk en privé te mengen, maar je bent omringd door mensen die van je houden.

De reden van het antwoord.

Mevrouw nummer één zit zo dat haar benen naar het kind zijn gericht. Deze positie weerspiegelt de bescherming van de moeder. Bovendien, anders dan je misschien zou denken, spelen kinderen normaal gesproken met hun gezicht naar hun moeder en niet met hun rug naar de moeder. Kortom, heeft jouw intuitie je verraden of had je het bij het juiste eind?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt