Gisteren drugsverslaafde, vandaag miljonair: het verhaal van deze man leert ons de waarde van een wedergeboorte - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Gisteren drugsverslaafde, vandaag miljonair:…
18 ontwerpfouten waarvan je niet gelooft dat ze echt zijn gemaakt 18 foto's die niet zijn wat ze lijken

Gisteren drugsverslaafde, vandaag miljonair: het verhaal van deze man leert ons de waarde van een wedergeboorte

2.263
Advertisement

Khalil Rafati is een jonge ondernemer die miljonair werd nadat hij de keten van vruchtensappen genaamd SunLife Organics had opgericht. Nadat hij een eerste verkooppunt had geopend, lukte het hem om er in vijf jaar tijd nog eens zes te openen. Maar dit is niet het sensationele van het verhaal: wat we je willen vertellen is dat voor het leven hem weer gunstig gezind was, Khalil de bodem van de put bereikt had door een reeks ernstige verslavingen. Vandaag vertelt hij zijn verhaal om een voorbeeld te zijn voor wie denkt dat het leven geen zin meer heeft.

In de jaren negentig woonde Khalil in Los Angeles en werkte in de entertainmentwereld, altijd in contact met sterren van het grote doek en legendarische muzikanten.

In een paar jaar tijd werd Khalil het slachtoffer van de heroïne, verloor zijn baan en woonde op straat. Op zijn 33e woog hij 50 kilo, had verschillende keren in de gevangenis gezeten, was dakloos en hij had zijn studie niet afgemaakt.

In 2001 nam hij opzettelijk een overdosis heroïne op een feest in Malibu en riskeerde zijn leven.

Advertisement

Die ervaring op de grens tussen leven en dood deed hem wakker schudden: hij liet zich helpen en opende in 2007 een gemeenschap voor drugsverslaafden waarin hij zijn vruchtensappen serveerde.

Het waren die sappen die tot een economisch succes leidden, en hij zijn eerste winkel kon openen... En de rest is geschiedenis.

Hier kun je zijn boek I forgot to die kopen en door middel van zijn eigen stem luisteren naar dit prachtige verlossende verhaal.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt