Haar zoon gedraagt zich niet in huis: de brief van de moeder wordt door duizenden mensen gelezen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Haar zoon gedraagt zich niet in huis:…
14 reclameflops die onwerkelijk en toch waar zijn Ze werken op een graanveld en vinden een gezonken boot uit 1856... nog intact!

Haar zoon gedraagt zich niet in huis: de brief van de moeder wordt door duizenden mensen gelezen

20 November 2017 • Door Janine
1.839
Advertisement

Als kinderen pubers worden, zich "groot" voelen en met hun ouders willen concurreren: iedereen die kinderen heeft herkent het wel en het wordt vaak als een van de moeilijkste fasen ervaren. De kinderen voelen zich onbegrepen, hun ouders herkennen niet langer hun ooit zo schattige kinderen, dus is er weinig voor nodig om een conflict te creëren.

Hoe los je dat op? Het antwoord verschilt voor iedereen maar het idee dat deze moeder had voor haar zoon die zich onbeschoft gedroeg heeft indruk gemaakt en veel mensen ook vermaakt.

De zoon van de vrouw gedroeg zich arrogant nadat zijn YouTube kanaal wat geld begon op te leveren...

Aangezien ik nu zelf over geld beschik, heb jij geen recht meer om te zeggen wat ik wel of niet moet doen. Dit was, min of meer, de theorie van de zoon van Heidi Johnson; jammer dat de woorden afkomstig waren van een dertienjarige...

De moeder besloot daarop een brief te schrijven waarin ze de nieuwe regels van het huis dicteerde:

Lieve Aaron,

Gezien het feit dat je even vergeten bent dat je pas 13 jaar bent, en IK je moeder ben, veronderstel ik dat een les nodig hebt in het concept "onafhankelijkheid". Bovendien, aangezien je zegt dat je geld begint te verdienen, zal het gemakkelijk voor je zijn om alle dingen terug te kopen die ik eerder voor je heb gekocht. Als je nieuwe lampen wilt en toegang tot internet, zul je eerst een gedeelte van de rekeningen moeten betalen.

Huur: 430 $

Electriciteit: 116$

Internet: 21$

Eten: 150$

Je zult bovendien op maandag, woensdag en vrijdag het vuilnis moeten wegbrengen en, op dezelfde dagen, moeten dweilen en stofzuigen. Iedere week moet je de badkamer schoonmaken, eten koken en je kamer netjes houden. Als je dit niet doet zul je me 30$ voor iedere dag moeten betalen. Als je besluit dat je weer mijn kind wilt zijn, en niet mijn huurder, trekken we de voorwaarden van het contract in.

Liefs,

Mamma

Een week na de publicatie van deze post, bracht Heidi de duizenden mensen die de brief hadden gedeeld op de hoogte: "De nieuwe routine is nog in de beginfase; hij begint te begrijpen wat er in een huishouden komt kijken om alles draaiende te houden en hij vroeg me hem een lijst te geven met daarop de taken van de dag. Er zit een grens aan de toegang tot digitale apparaten... We zullen zien hoe dit verder gaat!"

Denk je dat deze maatregelen werken? Laat het ons weten!

 

Tags: KinderenNuttigFamilie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt