10 jaar geleden verloor hij meer dan 80 kg dankzij een televisieprogramma: zijn verhaal is een ode aan het leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 jaar geleden verloor hij meer dan…
12 keer waarin de mode jammerlijke faalde 22 foto's die niet hetzelfde zouden zijn zonder deze sensationele toevalligheden

10 jaar geleden verloor hij meer dan 80 kg dankzij een televisieprogramma: zijn verhaal is een ode aan het leven

Door Janine
4.558
Advertisement

In 2008 besloot een negentienjarige genaamd Sam Rouen auditie te doen om mee te doen aan de Australische versie van het televisieprogramma The Biggest Loser, een programma waarin mensen met overgewicht uitdagingen aangaan om gewicht te verliezen.

Rouen, die meer dan zeventig kilo kwijt was, heeft deze editie gewonnen en jaren later besloot hij over deze ervaring te vertellen, om zijn volgers te laten zien hoe hij nu leeft.

In 2008 nam Sam Rouen deel aan de uitdaging van The Biggest Loser met een startgewicht van 154 kilo...

Die ervaring betekende het keerpunt naar een andere levensstijl en een hernieuwd vertrouwen in zichzelf.

Advertisement

Aan het einde van het TV programma, toen Sam maar liefst 83 kilo kwijt was, woog hij 72 kilo. Sindsdien is hij een liefhebber van fysieke activiteit geworden.

En ook een brandweerman!

Zijn verzorgde en gespierde lichaaam bracht hem ertoe deel te nemen aan een fotosessie waar vele Australische brandweerlieden betrokken waren bij het werven van fondsen voor de pediatrische ziekenhuizen van het land.

In een post geschreven op zijn Facebook tijdlijn, schreef Rouen: "ik wist niet zeker of ik deze post wilde schrijven... Hoe dan ook. Tien jaar, wow! Wat een tijd geleden... Er zijn zoveel dingen gebeurd, positieve, negatieve en alles wat daar tussenin zit. Alles wat ik weet is dat er geweldige mensen naast me staan en daar ben ik eeuwig dankbaar voor".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt