8 mensen van vlees en bloed aan wie de natuur superkrachten heeft gegeven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
8 mensen van vlees en bloed aan wie…
23 situaties waar iedereen boos om zou worden 11 planken met een originele vorm die je zelf kunt maken

8 mensen van vlees en bloed aan wie de natuur superkrachten heeft gegeven

Door Janine
3.383
Advertisement

Hoewel superhelden zoals science fiction films verre van realistisch zijn, zijn er mensen van vlees en bloed die zulke verbazingwekkende vermogens laten zien dat ze heel dicht bij het definiëren van superkrachten staan. Kracht, snelheid of weerstand zijn kenmerken van elke man, en het kan gebeuren dat iemand bijzonder begaafd is.

Hieronder hebben we een lijst verzameld van 8 mensen die zich hebben onderscheiden omdat ze in staat zijn tot "bovenmenselijke" ondernemingen. Sommige verhalen, we geven het toe, zijn wat vreemd en waarschijnlijk zal iemand zijn neus ervoor ophalen, maar anderen zijn gedocumenteerd en bevestigd, dat ze zelfs een plaats hebben verdiend in het Guinness Book of Records.

Laten we onze reis naar de ontdekking van de superhelden van de werkelijkheid beginnen.

1. De rubberen man

Daniel Browning Smith, bekend als de rubberen man, is een Amerikaans slangenmens, stuntman, acteur, komiek. Hij bezit de titel van meest lenige persoon ter wereld (in totaal 7 Guinness Book of World Records). Zijn vaardigheid heeft te maken met het syndroom van Ehlers-Danlos, een genetische aandoening die de ligamenten flexibel maakt.

2. Batman in het echte leven

Bij Ben Underwood werd toen hij 3 jaar was retinekanker gediagnosticeerd. Op 5 jarige leeftijd had hij al één van de echolocatiesystemen ontwikkeld die nooit bij de mens zijn gedocumenteerd. Door te klikken met de tong kon hij de afstand van de objecten waarnemen, een beetje zoals hoe vleermuizen zich oriënteren in grotten. Hij kreeg enorm veel aandacht van artsen en de media, maar helaas stierf hij op de leeftijd van 16 jaar (2009) vanwege hetzelfde kwaad dat zijn zicht had weggenomen.

Advertisement

3. Meneer Alleseter

Michel Lotito was een Franse entertainer (1950-2007). Zijn eigenaardigheid was het vermogen om metaal, rubber, glas, enzovoorts door te slikken. Hij werd vooral beroemd vanwege het eten van grote voorwerpen, zoals fietsen, winkelwagentjes, televisies en een heel vliegtuig, die hij in 2 jaar tijd "at" (1978-1980).

4. De Magneetman

Liew Thow Lin is bekend als de Magneetman als gevolg van zijn vermogen om metalen voorwerpen aan zijn huid te laten kleven, ook zeer zware. Hij heeft aan veel evenementen deelgenomen die zijn superkracht toonden, wat echter niets met magnetisme te maken zou hebben. Volgens de University of Technology van Maleisië ligt het geheim in de huid en het vermogen om zich elektrostatisch op te laden.

5. De leeuwenfluisteraar

Kevin Richardson is dierengedragsdeskundige en beheerder van een park die lang met wilde dieren heeft gewerkt. Zoals gemakkelijk kan worden vastgesteld via een zoekactie naar afbeeldingen, is hij vooral bekend om het gemak waarmee hij leeuwen, tijgers en hyena's knuffelt.

Advertisement

6. De monnik die op het water loopt

De monnik Shaolin Shi Liliang heeft in 2015 maar liefst 125 meter op het water gelopen. Uiteraard heeft hij niet met blote voeten over het water gelopen, maar heel snel over drijvende planken gesprongen. In ieder geval iets waar niemand anders in is geslaagd!

7. De echte Iceman

Wim Hof is een Nederlandse atleet die tegen zeer lage temperaturen bestand is. Dit vermogen komt door zijn manier van ademhalen, die begint met Tibetaanse meditatie (zonder religieus component). Hij creëerde tevens een soort school waarin hij zijn technieken leert (De Wim Hof Methode).

Advertisement

8. De man zonder slaap

Geboren in 1942, staat de vietnamees Thái Ngọc bekend bij de oosterse media als de man die al 43 jaar niet geslapen heeft. Blijkbaar ontwikkelde hij, na een heftige koorts, een ernstig geval van chronische slapeloosheid, waardoor hij praktisch tientallen jaren niet sliep, ondanks dat hij fysiek en mentaal actief was.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt