Zijn hond is van hem afgenomen na een aanhouding: een onbekende leest het bord en besluit in te grijpen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Zijn hond is van hem afgenomen na een…
20 bedrijven die zulke briljante marketingstrategieën hebben gebruikt dat ze onvergetelijk zijn Een man geeft wasberen te eten: wanneer hij de deur opent, begrijpt hij zijn fout

Zijn hond is van hem afgenomen na een aanhouding: een onbekende leest het bord en besluit in te grijpen

5.135
Advertisement

De dingen die een dakloze op een bord kan schrijven en om een vorm van hulp vraagt, zijn talrijk, maar toen Wilma Price deze tekst las: "Hond in beslag genomen, help me", kon ze niet anders dan ingrijpen.

De vrouw, een amerikaanse uit Texas, liep richting haar auto toen ze een jongeman zag met een bord in zijn hand en, ook al was ze in eerste instantie niet gestopt, had deze zin haar zo geraakt dat ze besloot om te keren, ook om beter te begrijpen wat er gebeurd was.

"Toen ik langsreed zag ik de wanhoop in zijn ogen en zodoende besloot ik terug te keren en hem te vragen wat hij bedoelde".

De vrouw had maar 8 dollar bij zich, maar ze is een dierenliefhebber en tegen CBS News vertelde ze: "Ik kon niet net doen alsof er niets aan de hand was, ik vond het zo zielig".

Na hem om uitleg te hebben gevraagd, ontdekte Wilma dat de man, Patrick, twee dagen in de gevangenis had doorgebracht omdat hij illegaal de grenzen van de staat Texas had overschreden. Op het moment van zijn arrestatie had hij zijn hond Franklin bij zich, die de politie heeft overhandigd aan een dierenopvang, die het dier als "straathond" bestempelde. Ontroerd door de wens zijn hond te vinden, vroeg de vrouw een vriend om haar te helpen het benodigde geld te storten voor de vaccins die aan het dier waren toegediend en de dagen in het asiel, $ 120.

Daarna bracht ze Patrick naar de dierenopvang, zijn wens ging in vervulling en hij sloot Franklin in zijn armen.

Advertisement

"Op het moment van hun hereniging, moesten alle aanwezigen huilen", vertelde Price.

De vrouw heeft wat foto's gemaakt van het ontroerende moment.

Voordat ze hen gedag zei, wilde de vrouw er zeker van zijn dat Patrick eten voor de hond had, maar hij had alles in zijn rugzak zitten: eetbakken voor brokjes en water. "Franklin is alles voor me. Hij komt voor alles, vóór mijn eigen levensonderhoud ".

Aan het einde van interview, zei de vrouw...

"De les die we geleerd hebben is dat je een boek nooit om zijn omslag moet oordelen. We leven in een wereld die zo moralistisch is en altijd klaarstaat om anderen te beoordelen, maar de waarheid is dat iedereen een tweede kans verdient, ook omdat het altijd kan gebeuren in de ongelukkige schoenen van een ander te staan".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt