Een Russische toerist bevalt in de wateren van de Rode Zee: een Facebook-gebruiker legt het moment vast - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een Russische toerist bevalt in de wateren…
13 dagelijkse zinnen die de minderwaardigheid van de vrouw suggereren... zonder dat we er erg in hebben 20 foto's die verklaren waarom Australië het gevaarlijkste land ter wereld is

Een Russische toerist bevalt in de wateren van de Rode Zee: een Facebook-gebruiker legt het moment vast

16 Maart 2018 • Door Janine
33.861
Advertisement

Kijken vanaf het balkon van je huis en merken dat je getuige bent van de geboorte van een baby in de zee is niet iets dat elke dag gebeurt en het meisje dat toevallig deze bijzondere gebeurtenis heeft meegemaakt, heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat foto's te maken.

Het gebeuren vond plaats in Dahab, in de wateren van de Golf van Aqaba (Egypte), en zag als protagonist een familie Russische toeristen die het evenement hadden gepland volgens deze ongebruikelijke manieren.

Vanaf het balkon van het huis van haar oom, heeft een Facebook-gebruiker de momenten direct na de geboorte vastgelegd.

foto: Facebook

Een paar minuten na de geboorte, komt de moeder het water uit lopen.

foto: Facebook
Advertisement

Een dokter gespecialiseerd in onderwaterbevallingen houdt de baby vast (de placenta zit nog steeds vast), samen met de partner van de vrouw.

foto: Facebook

Hoewel er geen preciezere informatie is vrijgegeven, hebben de mensen op het strand gemeld dat het een geboorte was die precies zo gevolgd en gewenst was.

foto: Facebook

De hele familie, kennelijk van Russische nationaliteit, verzamelde zich op het strand om wat foto's te maken en hun leven met z'n viertjes te beginnen. Alles lijkt in absolute rust plaats te vinden.

foto: Facebook
Advertisement

Wie toevallig langsliep vertelde dat alles in sereniteit werd gedaan en dat zowel moeder als kind in goede gezondheid verkeerde.

foto: Facebook
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt