Om redding te vergemakkelijken in het geval van een ongeluk, schreef deze moeder enkele nuttige details over haar baby op het autostoeltje - BekijkDezeVideo.nl
x
Om redding te vergemakkelijken in het…
Een fotograaf keert de rollen om van sexistische reclames uit het verleden: dit zijn de resultaten 13 dagelijkse zinnen die de minderwaardigheid van de vrouw suggereren... zonder dat we er erg in hebben

Om redding te vergemakkelijken in het geval van een ongeluk, schreef deze moeder enkele nuttige details over haar baby op het autostoeltje

17 Maart 2018 • Door Janine
7.744
Advertisement

In tegenstelling tot andere aspecten van ouderschap, is de veiligheid van kinderen in auto's geen kwestie van persoonlijke keuzes. Elk land heeft specifieke regels voor het vervoer van minderjarigen in de auto, maar dat betekent niet dat ze niet kunnen worden verbeterd met wat nuttige doe-het-zelf-ideeën, en daarom is de methode die een moeder en maatschappelijk werker heeft ontwikkeld voor de veiligheid van haar kinderen, er één die we met je willen delen, ook al gaat het niet om een leuk scenario.

Als moeder en sociaal hulpverlener vond Kaitlyn Lawson het nuttig om een idee te delen waarmee ze het internet gebruikte.

foto: Pixabay.com

In het geval van een auto-ongeluk is het belangrijk om na te denken over hoe de redding te vergemakkelijken, vooral als een klein kind met de auto wordt vervoerd, dat misschien nog niet kan praten. Wat zou er in feite gebeuren als de ouder bewusteloos was geraakt en de hulpverleners geen belangrijke informatie kon geven, zoals speciale condities van het kind waarvan zij op de hoogte moesten zijn, zo snel mogelijk? Deze moeder deelt haar idee.

"Het kost je een minuut de tijd om iets te doen dat het leven van je kind kan redden".

Het advies van Kaitlyn Lawson is om op een brief de gegevens van het kind en de ouders (naam en geboortedatum) te vermelden, evenals eventuele speciale medische aandoeningen, of het medicijnen gebruikt en een telefoonnummer om contact op te nemen voor noodgevallen: alle informatie die de tussenkomst van hulpverleners in het geval van een auto-ongeluk zou kunnen vergemakkelijken. Alles wat je moet doen is een brief op de kinderstoel bevestigen op een zichtbare plek en je doet iets nuttigs voor iedereen.

Als dit argument belangrijk voor je is, hier praten we over handige smartphone-apps die je helpen het kind in de auto niet te vergeten.

Tags: KinderenNuttigIdeeën
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt