Ze biedt een chihuahua van de straat onderdak om te bevallen: de volgende dag bevalt ze van 11 puppy's - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze biedt een chihuahua van de straat…
34 geweldige ideeën om een kleine badkamer in de mooiste ruimte van het huis te veranderen Haar hond bleef maar aan haar neus snuffelen: wanneer de artsen haar de reden vertellen, begrijpt ze dat ze haar leven aan haar te danken heeft

Ze biedt een chihuahua van de straat onderdak om te bevallen: de volgende dag bevalt ze van 11 puppy's

05 April 2018 • Door Janine
14.437
Advertisement

Het verhaal van de chihuahua genaamd LOL, zou logisch gezien mensen aan het lachen moeten maken. Maar ook al betekent haar naam 'hard lachen', zijn we ervan overtuigd dat de mensen die haar in huis hadden genomen niet moesten lachen, maar eerder sprakeloos waren.

LOL werd samen met een groep andere chihuahua's gered in de stad Mission (Texas) en werd tijdelijk aan een familie toevertrouwd: ze was duidelijk drachtig en had onmiddellijk een veilige plek nodig om te bevallen...

De familie die besloot om LOL onderdak te bieden had gemerkt dat ze een dikke buik had, maar dit hadden ze niet verwacht!

foto: YouTube

Kort na aankomst in het huis van Josie Boyd Brown voelde LOL zich op haar gemak en ging ze bevallen, maar: "Na de vierde pup zagen we dat haar buik nog erg opgezet was", vertelde de vrouw. Normaal gesproken bevallen honden van dit ras gemiddeld vijf puppy's, maar in het geval van LOL zou zich een recordgeboorte optreden, oftewel tien kleine chihuahua's!

De volgende ochtend ging Josie even bij LOL kijken om te zien of alles goed ging en om de pups te bekijken; ze telde 8 reutjes en 3 teefjes! Inderdaad, LOL heeft niet tien maar elf pups ter wereld gebracht, wat haar waarschijnlijk tot de meest productieve nieuwe moeder van haar ras heeft gemaakt.

Nog een bijzonderheid? De pups zijn geboren op de dag dat in de USA de Dag van de Puppy-hond (23 maart) gevierd wordt. Een prachtig toeval voor deze mooie gebeurtenis, vind je ook niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt