3-jarig meisje doet make-up op haar ogen, neus en mond om op haar hondje te lijken (+ VIDEO)

Janine

14 Mei 2022

3-jarig meisje doet make-up op haar ogen, neus en mond om op haar hondje te lijken (+ VIDEO)
Advertisement

Honden zijn de beste vriend van de mens. Een zin die misschien als vanzelfsprekend wordt beschouwd om herhaald te horen, maar absoluut waar is. Het is niet zomaar een manier van zeggen, maar pure realiteit. Over het algemeen worden huisdieren, maar in het bijzonder honden, vaak een integraal onderdeel van het gezin, ze worden door hun eigenaren bijna als kinderen beschouwd van wie ze onafscheidelijk worden. Als dit bij volwassenen gebeurt, kan men zich niet eens voorstellen - of misschien wel - wat er met kinderen kan gebeuren.

De kleintjes zijn vaak volledig betoverd door hun viervoeters en op momenten van vrije tijd en spel zijn ze gefascineerd door hun gedrag en hebben ze ook de neiging om te imiteren. De moeder van een 3-jarig meisje die haar dochtertje heeft "ontdekt" die wat verder ging, weet er alles van. Laten we eens kijken wat dit kleine meisje bedacht heeft.

via lelezocaa/Instagram

Advertisement

Letícia Araujo is een 3-jarig meisje dat, sinds haar trouwe hondje werd geadopteerd, nooit van hem is gescheiden. Francisco, de hond die zij Cantico noemt, omdat ze de naam niet goed kon uitspreken, begreep waarschijnlijk niet de grote demonstratie van liefde die hij van het kleine meisje ontving. Ben je benieuwd wat hij deed? Dat vertellen we je hieronder.

Het meisje werd door haar moeder betrapt met een make-uptasje in haar hand terwijl ze zich opmaakte. Je denkt misschien: "Wat heeft dat nu met liefde voor je hond te maken?". De twee dingen zijn echter nauw met elkaar verbonden omdat Letícia net als Cantico haar neus, ogen, mond en wangen had opgemaakt. Ze probeerde op alle mogelijke manieren zoveel mogelijk op de hond te lijken. In de video die de moeder op Instagram plaatste, zien we het meisje met zwart geverfde ogen, neus en mond, terwijl de wangen het wit van de vacht van de hond zijn.

Toen haar moeder haar zag, vroeg ze haar: "Waarom heb je je zo opgemaakt?”. Het meisje dacht er niet al te veel over na en antwoordde: "Omdat ik op Cantico wil lijken". Het spreekt voor zich hoeveel tederheid en liefde er uit de video en de woorden van het kind blijkt.

Advertisement

Voor haar was de hond een lid van het gezin en in haar leven binnengedrongen zodat ze zelfs probeerde esthetisch op hem te lijken. In de afbeeldingen die op sociale media zijn gepost, die in een zeer korte tijd het web zijn rondgegaan en miljoenen views hebben bereikt, kun je niet alleen Letícia's opgemaakte gezicht zien, maar ook andere delen van het lichaam.

Een liefde tussen een dier en een mens die iedereen ontroerd heeft en laat zien hoe puur de gevoelens van kinderen kunnen zijn. Door samen op te groeien, zijn Cantico en Letícia onafscheidelijk geworden en we hopen dat ze elkaar nog lang gezelschap kunnen blijven houden.

Advertisement