De manier waarop deze hond voor zijn kleine baasje zorgt, zul je aandoenlijk vinden - BekijkDezeVideo.nl
x
De manier waarop deze hond voor zijn…
17 foto's die bewijzen dat katten de meest ondeugende dieren ooit zijn Ze bereikt de 122-jarige leeftijd in uitstekende vorm: alle geheimen van de langstlevende vrouw uit de geschiedenis

De manier waarop deze hond voor zijn kleine baasje zorgt, zul je aandoenlijk vinden

20 April 2018 • Door Janine
12.975
Advertisement

Sinds hij zijn baan als bewaker van het kind in huis begon, is de Bullmastiff met de naam Brutus gestopt met het kapot maken van het speelgoed omdat ze een middel zijn geworden waarmee hij de nieuwkomer knuffelt en geruststelt.

Dit is slechts een van de attenties die de hond van deze Californische familie heeft gevonden om te helpen op het moment dat de menselijke moeder over de drempel kwam en een lief klein hoopje met zich meebracht die Brutus niet aarzelde om voorzichtig te verwelkomen.

"Zodra we een groter huis kregen hebben we Brutus geadopteerd. We hebben hem altijd als ons eerste 'kind' beschouwd, vertelt Bonnie Michelak.

"We wisten dat Brutus grote dimensies zou aannemen als volwassene... Maar we hebben altijd zijn tederheid met de kinderen opgemerkt".

Advertisement

"Zodoende, toen ik zwanger raakte, twijfelden we geen moment hoe hij het zou vinden als de baby zou komen".

"Ik weet zeker dat Brutus eerder wist dat ik zwanger was dan ikzelf. Toen mijn man 's nachts moets werken, wilde Brutus niet in zijn mand slapen, zoals hij altijd deed. Hij liet me geen moment meer allen".

Honden blijken zowel in staat te zijn om de geluidjes van de baby in de buik te horen (die rond de 28e week beginnen), als de verandering van de hormoonproductie van zwangere vrouwen.

"Toen we Kayden thuisbrachten hebben we wat tijd met Brutus doorgebracht om hem te laten weten dat alles goed gegaan was..."

"Toen lieten we hem vlakbij de baby en waren we ervan overtuigd dat Brutus een geweldige "grote broer" zou zijn.

Advertisement

"Sinds die dag, kunnen we wel zeggen dat Brutus Kayden nooit uit het oog verloren heeft en iedere keer als hij hem hoort huilen hij zijn favoriete bal geeft om hem te troosten!".

Brutus moet dat voorwerp, dat hij zo leuk vindt, in verband hebben gebracht met iets dat geruststelt en daarom deelt hij het met zijn kleine baasje wanneer hij voelt dat iets hem dwarszit.

Advertisement

"We leren allemaal van deze prachtige ervaring en we kunnen niet wachten op nieuwe avonturen met ons viertjes!".

Un post condiviso da Brutus (@captainbrutus) in data:

Wanneer hij groot is, en deze foto's en video's bekijkt die zijn ouders voor hem hebben gemaakt om de band tussen hen te laten zien, zal Kayden begrijpen dat hij geluk heeft met zo'n vriend!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt