De oude hond heeft moeite om te bewegen: het gezin slaapt om de beurt met hem op de bank zodat hij comfortabel ligt - BekijkDezeVideo.nl
x
De oude hond heeft moeite om te bewegen:…
17 mensen met een slecht gelukte look die dringend onder handen moeten worden genomen door professionals 15 mensen laten foto's van hun tatoeages zien en onthullen hun verborgen betekenis

De oude hond heeft moeite om te bewegen: het gezin slaapt om de beurt met hem op de bank zodat hij comfortabel ligt

10 Januari 2021 • Door Janine
4.613
Advertisement

Het adopteren van een hond is beslist een keuze die je leven verandert, vanuit elk oogpunt. Het gezegde "de hond is de beste vriend van de mens" is absoluut de spiegel van de realiteit: een puppy onderdak, liefde en zorg bieden, betekent dat je een nieuw lid van de familie accepteert, een nieuwe vriend. Een trouw en loyaal lid, dat nooit iemand in zijn familie de rug zal toekeren. De familie van Catherine Morrison besloot in 2012 om Spike te adopteren. Op dat moment was de kleine hond 6 jaar oud en was hij uit een asiel gered. Na verloop van tijd kreeg Spike twee hartaanvallen, die hij met wat kwalen overleefde. Nu, op 15-jarige leeftijd, worstelt de hond met bewegen en kan hij de slaapkamer van zijn "ouders" boven niet bereiken, zoals hij ooit deed. Daarom slaapt het gezin elke nacht om beurten met hem op de bank.

via: The Dodo

Toen de familie Morrison Spike adopteerde, waren ze er vast van overtuigd dat de hond alleen toegang zou hebben tot de benedenverdieping van het huis. De eerste nacht zorgde Catherine's vader ervoor dat het "hek" naar de trap naar boven perfect gesloten was. Spike had volgens hun voorspellingen de tweede verdieping niet kunnen bereiken. Het was duidelijk dat ze het bij het verkeerde eind hadden: na een paar minuten jammeren en klagen, dacht Spike er niet twee keer over na om over het hek te springen en het bed van zijn “ouders” te bereiken. Vanaf dat moment zou dit zijn favoriete plek zijn.

De tweede hartaanval was voor de arme Spike ernstiger, die nu ouder is en beperkt in zijn bewegingen. In zijn toestand is hij absoluut niet in staat de trap op te lopen die naar boven leidt, en zelfs als het hekje gesloten is, maakt de familie zich zorgen dat de hond eroverheen probeert te springen. Om verder lichamelijk letsel te voorkomen, besloot het gezin dat ze allemaal om de beurt op de bank beneden met Spike zouden slapen. Een manier om te voorkomen dat de hond zich te eenzaam voelt.

Advertisement

Een routine die begon toen Catherine naar de universiteit ging en die zelfs in haar aanwezigheid doorging. Op deze manier zorgen de drie personen ervoor dat ten minste twee van hen beter kunnen slapen. De vader van Catherine brengt altijd voedsel, water en speciale zorg voor hun oude viervoeter mee.

De toewijding van het hele gezin om het leven van Spike zo comfortabel mogelijk te maken, is werkelijk bewonderenswaardig. Wie zou het niet voor zijn hond doen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt