Dit hondje dat lijkt te "glimlachen" heeft dankzij haar schattige uiterlijk een nieuw thuis gevonden

Janine image
door Janine

07 Mei 2020

Dit hondje dat lijkt te "glimlachen" heeft dankzij haar schattige uiterlijk een nieuw thuis gevonden
Advertisement

Wanneer we het hebben over "liefde op het eerste gezicht”. Hoewel velen er niet in geloven dat het bestaat, gebeurt dit soms wel bij mensen. En in werkelijkheid is het iets dat ook gebeurt tussen mensen en dieren, zoals in het geval van het lieve hondje dat we je nu willen presenteren: een dier dat Frankie met haar heel bijzondere uiterlijk letterlijk heeft betoverd, waardoor ze een nieuw thuis heeft gevonden en een familie die haar alle liefde wilde geven die ze verdiende.

Ze heet Sybil en is een kruising tussen een Bulldog en een Engelse White Terrier. Ze had in haar leven, voordat ze Frankie ontmoette, niet veel geluk. De twee, nu onafscheidelijk, ontmoetten elkaar in feite in de opvang All Dogs Matter Rescue in Londen.

via sybil.doggo/Instagram

Advertisement
Instagram/sybil.doggo

Instagram/sybil.doggo

Het is niet altijd gemakkelijk voor een hond uit een asiel om in korte tijd geadopteerd te worden en onderdak te vinden. Voor Sybil werkte haar schattige uiterlijk, dat haar altijd heeft onderscheiden en waarop de staf van de opvang waar ze woonde verliefd werd, echter in haar voordeel. Om dit voordeel te vergroten was er een detail: de hond lijkt te glimlachen.

Precies: kijk maar naar de foto's om te beseffen dat er vaak een uitdrukking van geluk op haar gezicht verschijnt die degenen die naar haar kijken niet onverschillig kan laten. Dit was in feite het effect dat het op Frankie had, die in één oogopslag zijn hart stal, nadat een medewerker van het asiel een "stralende" foto van haar op Twitter had gepubliceerd.

Advertisement
Instagram/sybil.doggo

Instagram/sybil.doggo

“Ik kon haar schattige glimlach niet weerstaan - zei Frankie - en we kwamen in contact met de organisatie in de hoop dat Sybil nog steeds beschikbaar was voor adoptie. Daar aangekomen was het liefde op het eerste gezicht”. Frankie en zijn familie brachten Sybil toevallig precies een jaar na de dood van hun vorige hond mee naar huis.

All Dogs Matter/Facebook

All Dogs Matter/Facebook

Ze heeft de verwachtingen waargemaakt: Sybil is een fantastisch hondje: goed opgevoed, intelligent, grappig en onweerstaanbaar. Haar glimlach blijft de dagen van Frankie en haar geliefden verlichten, ze hebben zelfs, als eerbetoon aan haar, een Instagram-pagina gemaakt waarop ze haar "glimlachende" avonturen vertellen.

Advertisement