Een moeder ontdekt haar zoontje geknield in de supermarkt: zijn gebaar ontroert een hele natie - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder ontdekt haar zoontje geknield…
Hij verklaart zichzelf 'de beste kapper van Rusland en Europa': wanneer je hem aan het werk ziet, begrijp je waarom Een blinde man is in tranen wanneer NIEMAND hem een plaats gereserveerd voor gehandicapten afstaat

Een moeder ontdekt haar zoontje geknield in de supermarkt: zijn gebaar ontroert een hele natie

17 April 2018 • Door Janine
3.191
Advertisement

In juli 2017 ging een foto op Facebook plotseling viraal: het laat een knielende jongen zien die in een winkel van Walmart bidt, een beroemde supermarktketen in de Verenigde Staten. De foto is gemaakt door zijn moeder en toen ze deze op het sociale netwerk plaatste en het verhaal erachter vertelde, trok het verhaal onmiddellijk de aandacht van veel gebruikers en werd het meer dan 115.000 keer gedeeld.

De naam van het kind en de moeder zijn niet prijsgegeven, maar het begon allemaal toen de twee in de zomer van 2017 naar de supermarkt gingen. De vrouw zocht namelijk, toen ze haar zoon uit het oog verloren had, haar zoon en vond hem geknield bij een prikbord.

"Ik moest naar de supermarkt en ineens zag ik mijn zoon niet meer", vertelde de vrouw aan de kranten.

Toen ze eindelijk haar zoon vond, zag ze dat hij geknield was, en bad. Eerst begreep ze niet goed waarom hij dat deed, maar toen keek ze om zich heen en begreep ze de situatie.

Stel je de verrassing voor toen ze zich realiseerde dat haar zoon bad onder een prikbord gewijd aan verdwenen kinderen.

Advertisement

De vrouw heeft de foto vervolgens gepubliceerd op haar sociale netwerken, maar op Facebook is het verhaal populair geworden. Het eenvoudige maar krachtige beeld van dat kind heeft veel mensen in het hele land ontroerd, tot het punt dat de foto meer dan honderdduizend keer is gedeeld.

Het verhaal is ook opgenomen in talloze pagina's over vermiste kinderen. Bovendien heeft de neef van een van de kinderen op het prikbord de foto gezien en een aangrijpend dankbericht gepubliceerd.

Gemarkeerd met het woord "vermist" zijn deze prikborden erg populair in de Verenigde Staten. Elk jaar verdwijnen meer dan 800.000 kinderen in de Verenigde Staten, volgens gegevens vrijgegeven door het National Center for Missing and Exploited Children.

"Het maakt niet uit of je in God gelooft of niet", schreef de man. En vervolgde: "Op de foto is een kind te zien dat bidt, denkend aan minderbedeelden. Dat iedereen zijn voorbeeld volgt".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt